Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Open Day για τη μουσική και την τεχνολογία!

Open Day για τη μουσική και την τεχνολογία!
Η SAE, ο παγκόσμιος εκπαιδευτικός φορέας στο τομέα του ήχου και των πολυμέσων, έχει καθιερώσει το θεσμό του Οpen Day, με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες. Η SAE ATHENS μας προσκαλεί στο μεγάλο ελληνικό Open Day, στις 11 Μαρτίου, στις νέες της εγκαταστάσεις, για μια ημέρα πληροφόρησης και μουσικής!

Οι φίλοι της ηχοληψίας, της μουσικής τεχνολογίας αλλά και της τέχνης της μουσικής γενικότερα, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, μία σειρά από σεμινάρια και παρουσιάσεις με επίκαιρες θεματολογίες, ενώ το δημοφιλές συγκρότημα Rosebleed θα ηχογραφηθεί ζωντανά στα studio της σχολής.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με τις μεθόδους διδασκαλίας της SAE ATHENS, καθώς και με τους επαγγελματικούς ορίζοντες της σύγχρονης βιομηχανίας του ήχου. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά: 16:00 – 18:00: STUDIO A, Live Recording ROSEBLEED, STUDIO C, Mic Workshop / Acoustic Production, CLASS 1, Native Instruments Bundle Presentation, CLASS 2, Ableton Live Music Production Seminar, CLASS 3, Apple Presentation: iLIFE & Leopard, 18:00 – 20:00: CLASS 1, Ηλεκτρονική Ενορχήστρωση & Μουσική Δημιουργία, CLASS 2, Logic Music Production Seminar, CLASS 3, Max/MSP Seminar, CLASS 4, Dj Seminar, 20:00 – 22:00: STUDIO A, Live Recording ROSEBLEED, CLASS 1, Home Studio Seminar, CLASS 2, Ableton Live Music Production Seminar, CLASS 3, City Groove: Η Εγχώρια Ηλεκτρονική Σκηνή , CLASS 4, Dj Seminar.

Σχετικές ειδήσεις
5ο Open Day στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
22.02.2017 12:21
Η Στέγη ανοίγει σε όλους. Το φετινό, 5ο Open Day, είναι αφιερωμένο στην αβανγκάρντ μουσική Σχολή της Νέας Υόρκης του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στις 5 Μαρτίου σε διάφορους χώρους της Στέγης. To 5o Open Day παρουσιάζεται φέτος στο πλαίσιο του Interfaces, του διεθνούς, διαθεματικού πρότζεκτ που αποσκοπεί να φέρει τη νέα μουσική σε ένα εκτεταμένο φάσμα νέων ακροατηρίων με την υποστήριξη του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη.
Οι Thievery Corporation live στο Fix Factory of Sound Open Air
07.02.2017 10:16
Οι Αμερικανοί Thievery Corporation, ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! Το σχήμα των Rob Garza και Eric Hilton θα βρεθεί για μία μοναδική συναυλία την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Fix Factory of Sound Open Air!
Μουσική με ταμπεραμέντο από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.01.2017 13:49
«Μουσική με ταμπεραμέντο» είναι ο εύγλωττος τίτλος της συναυλίας που δίνει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του διακεκριμένου-για τις ερμηνείες καθώς και για την πλούσια δισκογραφία του- Γερμανού αρχιμουσικού Φρανκ Μπέερμαν (και όχι του Τζανκάρλο Αντρέττα που για προσωπικούς λόγους ανέβαλε την παρουσία του στο πόντιουμ της Ορχήστρας).
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Vinyl In The City: Η Μουσική και τα Βινύλια γιορτάζουν μαζί!
14.06.2016 11:15
Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, με ελεύθερη είσοδο στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής !