Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η SOL και φέτος Premium Partner στο In Edit Festival στην Αθήνα

Η SOL και φέτος Premium Partner στο In Edit Festival στην Αθήνα

Η SOL, η μπίρα με το «ελεύθερο πνεύμα», συμμετέχει και φέτος, στο IN– EDIT, Φεστιβάλ Μουσικού Ντοκιμαντέρ , που έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ.

 

Η μπίρα SOL, ως «premium partner» του φεστιβάλ, καλεί τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης, να παρακολουθήσουν αποκλειστικά 11 μοναδικά μουσικά ντοκιμαντέρ , που καλύπτουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας μουσικής και αποτελούν τα σημαντικότερα των τελευταίων χρόνων. Αυτό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, με μία παγωμένη SOL!

 

Το φετινό IN-EDIT γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό γιατί εκτός από τις προβολές θα φιλοξενήσει παράλληλες συμπληρωματικές εκδηλώσεις. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η SOL θα συνοδεύσει μοναδικές στιγμές, όπως, ένα DJ set που θα εκπλήξει με τους Laternative, αμέσως μετά την τη λήξη της ταινίας έναρξης «Daft Punk Unchained» (Τετάρτη 24/2, 22.00) - στη στοά Κοραή.

 

Μουσική και κινηματογράφος συναντιούνται στην πιο ειλικρινή τους μορφή: το ντοκιμαντέρ.

Δε θα «δεις»  πουθενά …τόση μουσική με το ελεύθερο πνεύμα της SOL!


SOL,

Espiritu Libre


Σχετικές ειδήσεις
H FIX Dark για ακόμη μία χρονιά στο Plisskën Festival!
29.11.2016 13:32
Για 4η συνεχή χρονιά η FIX Dark, η Premium Dark Lager, θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο αγαπητά φεστιβάλ στην Ελλάδα, το Plisskën Festival!
Η SOL στο In-Edit Festival για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη
19.04.2016 11:13
Το In-Edit Festival Greece βρέθηκε και φέτος στη Θεσσαλονίκη και με συνεπιβάτη την SOL, γέμισαν την πόλη με μερικά από τα πιο σημαντικά ντοκιμαντέρ της μουσικής βιομηχανίας των τελευταίων χρόνων.
Athens Science Festival: Η COSMOTE στο φεστιβάλ επιστήμης, καινοτομίας και τεχνολογίας
08.04.2016 14:12
Με βασικούς άξονες την τεχνολογία και την καινοτομία, πραγματοποιείται και φέτος, με τη στήριξη της COSMOTE, το Athens Science Festival, με θέμα «Εξελισσόμαστε με την επιστήμη», από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Xinis Education Festival 2016: δωρεάν σεμινάρια ΜΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
11.03.2016 11:38
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που διοργανώνει φέτος –για 8η συνεχή χρονιά- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, παρουσιάζει την Εβδομάδα ΜΜΕ με 9 μοναδικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου.
8ο Xinis Education Festival
29.02.2016 11:52
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης.