Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Holy Limbo live στο Ίλιον Plus

Οι Holy Limbo live στο Ίλιον Plus

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, οι Holy Limbo θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση για το 2016 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ PLUS παρουσιάζοντας υλικό από το επερχόμενο album τους, καθώς και κομμάτια από το ντεμπούτο EP τους “First Circle”.

Με αναφορές σε trip hop, downtempo electronica και indie rock, τα μελωδικά ηχοτοπία των Holy Limbo χαρακτηρίζονται από ένα ύφος μετά-ψυχεδελικού rock, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών χρωμάτων τα οποία συνθέτονται, εξελίσσονται και αποσυνθέτονται πάνω σε έναν ρυθμικό κράμα στιβαρών μπασογραμμών και beat.

Ακούστε και κατεβάστε δωρεάν το πρώτο EP των Holy Limbo στο http://holylimbo.bandcamp.com, δείτε το ονειρικό video clip του “D Song” (https://vimeo.com/131350022), καθώς και το πιο πρόσφατο μυστηριακό video clip του “Pray For Change” (https://vimeo.com/150342168).

Την εμφάνισή τους θα υποστηρίξει το νεο-ψυχεδελικό project του Αrt Pegis, Monochromatic Visions. Η έμπνευση του project προέρχεται εξίσου από τον ψυχεδελικό ήχο της δεκαετίας του '60, το κιθαριστικό shoegaze θόρυβο των nineties, τα ψυχεδελικά οράματα και το παράδοξο σύμπαν των ταινιών του Harmony Korine.

Για τις ανάγκες των live show, η μπάντα αποτελείται από τους Art, Aggelo, Sofia, Dimitri και Alex.
 
Έχουν στο ενεργητικό τους δύο ΕP (https://monochromaticvisions.bandcamp.com/releases) και αυτή την περίοδο προετοιμάζουν την κυκλοφορία ενός τρίτου.

 

LINKS:

• facebook.com/holylimbo
• holylimbo.bandcamp.com
• facebook.com/monochromaticvisions
• monochromaticvisions.bandcamp.com/releases

Σχετικές ειδήσεις
Haig Yazdjian + Holy Limbo live @ Ρομάντσο
14.09.2016 12:00
Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 τα triphop samples των Holy Limbo συναντούν το οριεντάλ ούτι του Haig Yazdjian στο Ρομάντσο.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Οι Ordo Rosarius Equilibrio για μία εμφάνιση στην Ελλάδα
09.08.2016 15:14
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, οι Ordo Rosarius Equilibrio αφήνουν την έδρα τους στο Limbo της Σουηδίας για να εμφανιστούν στο MODU Live Stage, το νέο φιλόξενο συναυλιακό χώρο της Αθήνας.
Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus
20.05.2016 14:29
Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.
Οι Playground Theory με νέο υλικό live στο Ίλιον plus
15.01.2016 11:33
Τη Δευτέρα 18/1/2016 κυκλοφορεί το digital single “Rain” των Playground Theory. Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Connect The Dots” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/1 από την Puzzlemusik. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.