Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Το TEDxUniversityofPiraeus έρχεται στο Πλωτό Μουσείο Hellas Liberty

Το TEDxUniversityofPiraeus έρχεται στο Πλωτό Μουσείο Hellas Liberty

Η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus  με αφορμή το event με θεματική «SPECTRUM» που θα πραγματοποιήσει στις 14 Μαΐου 2016  είναι σε θέση να ανακοινώσει  ότι η διοργάνωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πλωτού Μουσείου ''Hellas Liberty'' στο λιμάνι του Πειραιά (πύλη Ε2).

 

Το Hellas  Liberty  είναι ένα πλοίο με μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκινά από τον Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι γεγονός ότι  σηματοδότησε την αναγέννηση της Ελληνικής Ναυτιλίας στη σύγχρονη  Ελλάδα και κατά την άφιξη του έδωσε νέα πνοή στο λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται, ότι το “HELLAS LIBERTΥ” (πρώην “SS Arthur M Huddel”)  που κατασκευάστηκε το 1943 από τις ΗΠΑ για τις ανάγκες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, βρέθηκε εγκαταλειμμένο και λεηλατημένο. Με συνεννόηση των ΗΠΑ, του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων  εφοπλιστών παραχωρήθηκε και ρυμουλκήθηκε από τις ΗΠΑ στον Πειραιά το 2008, όπου μετά από αρκετές επισκευές και κατάλληλη προσοχή πήρε τη σημερινή του τελική μορφή.

 

Θα χαρούμε να σας έχουμε on-board μαζί μας σε αυτή την φοβερή και αξέχαστη εμπειρία στην ιστορία του TEDx και να ανακαλύψετε με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο το «SPECTRUM» ιδεών που μας περιβάλλει.

Σχετικές ειδήσεις
Μια γιορτή για τον Σαίξπηρ με εργαστήρια στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν
08.06.2016 14:39
Το Θέατρο Τέχνης πρόκειται να ανακοινώσει τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς τον Σεπτέμβριο του 2016. Μέχρι τότε τηρείται σιγή ιχθύος... Το μόνο που μπορεί μετά βεβαιότητος να ειπωθεί είναι ότι τη νέα χρονιά δεν πρόκειται να ανεβάσει έργο του Σαίξπηρ!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο TEDxUniversityofPiraeus
24.05.2016 12:44
Το Σάββατο, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το 4ο κατά σειρά TEDxUniversityofPiraeus στο πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, στην πύλη Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά.
Το TEDxUniversityofPiraeus στο S/S Hellas Liberty
09.05.2016 12:45
Στις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τo TEDxUniversityofPiraeus με θέμα "Spectrum".
TEDxUniversityofPiraeus 2016: Η προπώληση ξεκίνησε
20.04.2016 16:20
Το τέταρτο TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε μια αρκετά ξεχωριστή και πρωτοποριακή τοποθεσία, το πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε ένα τέτοιο ιστορικό πλοίο θα προσπαθήσουμε να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο TEDx ιδεών.
TEDxUniversityofPiraeus: The Pre Event Show
12.01.2016 15:14
Η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus οργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «TEDx The Pre Event Show» την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 πμ στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς.