Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

5ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο

5ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες έχει την τιμή να διοργανώσει για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα στις 6, 7 & 8 Μαΐου 2016 το Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΒΑΚΟ, πρόσφατα βραβευμένο με το Bραβείο Mουσικής Léonie Sonning 2017, της υψηλότερης διάκρισης που απονέμει η Δανία.

 

"As Plato instructs, passing on Knowledge and Experience is a great Responsibility and Duty… Focusing on the continuous, uninterrupted presence of Information concerning great Human achievements and their Ethos is a must… Being the Messenger between two or more generations is a great challenge, an activity which compliments and completes anyone's personality. One of the most beautiful ways of paying respect to fellow Human beings. In search of Excellence."  Λεωνίδας Καβάκος.

 

Ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά εκπαιδευτικά γεγονότα στην Ευρώπη, μοναδικού εκπαιδευτικού χαρακτήρα και καλλιτεχνικής αξίας με παγκόσμια απήχηση, το Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου είναι ανοιχτό σε νέα ταλαντούχα παιδιά καθώς και σε επαγγελματίες μουσικούς από όλο τον κόσμο.

 

Κατά τα προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων: Αμερική, Ιαπωνία, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Μεξικό, Αρμενία, Νορβηγία κ.ά.

 

Το Σεμινάριο τελεί υπό την Αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών, είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές. Η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων για τους Ενεργούς Συμμετέχοντες:

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

 

Μπορείτε να δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Μουσική Οδύσσεια: Διεθνές Θερινό Σχολείο Μουσικής στο Ναύπλιο
13.07.2016 14:35
Η ‘Μουσική Οδύσσεια’, ένα διεθνές θερινό σχολείο μουσικής που διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Ναύπλιο, από 19 έως 26 Ιουλίου 2016, προσφέρει διδασκαλία παγκόσμιας κλάσης από διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς και ερμηνευτές, σε νέους μουσικούς που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους.
5ο Διεθνές Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο
18.04.2016 14:50
Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο ο οποίος πραγματοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ελεύθερο εργαστήρι Μουσικής Παιδείας: Δεύτερος κύκλος από τη Μουσική Βιβλιοθήκη
11.01.2016 16:21
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 10:00 ξεκινούν οι εγγραφές στους ειδικούς θεματικούς κύκλους του φετινού Ελεύθερου Εργαστηρίου Μουσικής Παιδείας, που έχουν ευρύτερο θέμα «Μουσικά Αριστουργήματα».
Σεμινάριο Παλαιάς Μουσικής στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας
09.11.2015 12:49
Ο Κύκλος Σεμιναρίων Παλαιάς Μουσικής ξεκινάει στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και επικεντρώνεται στη μελέτη και την ερμηνεία της μουσικής από το Μεσαίωνα μέχρι και το Μπαρόκ.
Workshop - Σεμινάριο Υποκριτικής για ηθοποιούς στο Θέατρο Σοφούλη
27.10.2015 15:58
To Θέατρο Σοφούλη φιλοξενεί το workshop «Learn how to present your Actor-self».