Μετά από τις εκρηκτικές συναυλίες τους στο Βερολίνο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης οι String Demons φέρνουν το ”Συμφωνικό Πανηγύρι” τους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

Ρυθμός , Κρουστά , Τρέλα και Έγχορδα σε όλα τα χωράφια της Μουσικής!

Λίγα λόγια για τους  ‘’String Demons‘’

Η περιπέτεια τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα. Με μοναδικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή/λαϊκή με το Rock  ..και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό , τρέλα, ,κρουστά τύμπανα και  Έγχορδα…!!! και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, οι συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen ,του Vivaldi, οι δικές τους ,ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους μαγεύουν κάθε ακροατή και η ατμόσφαιρα γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα δοξάρια.

Και οι δύο πήραν τα διπλώματα τους με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο, έχουν εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο, στον και σε πολλά άλλα μέρη σε Ελλάδα και εξωτερικό . 

Στην μέχρι τώρα πορεία τους σαν σχήμα , που ξεκίνησε μόλις το 2014, έχουν καταφέρει να σταθούν πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους, έχουν ήδη τα πρώτα τους sold out και έχουν αποκτήσει κιόλας το δικό τους φανατικό κοινό. Όλοι μας πλέον περιμένουμε το νέο τους ολοκληρωμένο album βασισμένο κυρίως σε δικές τους συνθέσεις  που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016 από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία του εξωτερικού.

String Demons on the Road 

27/02/16 Ιωάννινα- Δημοτικό Θέατρο  ” Δήμου Ιωαννιτών”

19/03/16  Σύρος- Θέατρο Απόλλων

08/04/16 Βερολίνο

Αθήνα/Gazarte  η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα