Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Wedding Singers live στο Roof Stage του Gazarte

Οι Wedding Singers live στο Roof Stage του Gazarte

Έχουν ήδη εμφανιστεί 4 φορές στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE και έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!

 

Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα '90s, παρουσιάζουν στη σκηνή του GAZARTE ένα μοναδικό show, αποδεικνύοντας πως με τα non-stop-mix από '90s διασκευές μπορούν να μετατρέψουν κάθε εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο party της πόλης.

 

Με ενέργεια, δύναμη, ένταση και αγνή χορευτική διάθεση, μέσα από το ιδιαίτερο, προσωπικό τους πρίσμα, μας ξεσηκώνουν και μας κάνουν μία μεγάλη παρέα που δίνει το ρυθμό της πόλης από τη σκηνή του GAZARTE!

 

About "Wedding Singers"...

 

Οι wedding singers είναι μία dance/pop/rock/electronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες απο την δεκαετία του '90 με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing.

 

Έχουν κάνει το residency στο TΩΡA K-44, έχουν εμφανιστεί σε festival όπως το ΑRΚ , το Eject (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys) το En Lefko, έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανά την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους), και το καλοκαίρι του 2015 έκαναν το πρώτο μεγάλο τους live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής που απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τον Οκτώβρη του 2015 με το δικό τους τραγούδι "electric wire" κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για την δημιουργία δίσκου με δικιές τους συνθέσεις, ο οποίος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα του 2016.

 

Wedding Singers:

Θοδωρής Μαυρογιώργης - φωνή , κιθάρα

Λάμπης Κουντουρόγιαννης - κιθάρα, φωνή

Χρήστος Αλεξάκης - πλήκτρα

Μανώλης Γιαννίκιος - τύμπανα

 

Γρηγόρης Μάγος - ηχοληψία

Μενέλαος Ορφανός – φωτισμός

Σχετικές ειδήσεις
Οι Diminuita live στο roof stage του Gazarte
06.02.2017 13:36
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ανεβαίνει στο Roof Stage του gazarte η... “petit big band” των Diminuita, στην πρώτη τους live εμφάνιση για το 2017.
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Gadjo Dilo live στο Gazarte Roof Stage... ξανά!
19.09.2016 17:19
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν με το ξεχωριστό live τους όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!