Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Mars 1 ­- Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη στο Θέατρο Χοροχρόνος

Mars 1 ­- Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη στο Θέατρο Χοροχρόνος

Η θεατρική ομάδα Galactica παρουσιάζει στο Θέατρο Χοροχρόνος την παράσταση Mars 1 ­- Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη.

Με πρωτοβουλία της εταιρείας Mars 1, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη το 2027. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο καλούνται να εγκαταλείψουν τη ζωή τους στη Γη με σκοπό να μετοικήσουν στον κόκκινο πλανήτη. Απο αυτούς μόνο 3 θα πάρουν το διαβατήριο ώστε να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι και την μετάβαση σε μιά νέα ζωή. Πώς όμως επιβιώνει κάποιος σε συνθήκες όπου η θερμοκρασία φτάνει τους ­170 βαθμούς Κελσίου, με συνεχή έκθεση σε ακτινοβολία για 7 μήνες, σε ζωτικό χώρο 25 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς δυνατότητα επιστροφής;

Το Mars 1, μια παράσταση στην οποία ανακαλύπτει κανείς τα όρια και τις αντοχές της ανθρώπινης ζωής και θέλησης, υλοποιείται στο θέατρο Χοροχρόνο. Μια παράσταση διαφορετική, διαδραστική και κινηματογραφικά θεατρική, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Στυλιανόπουλου.
 
Ταυτότητα Παράστασης

Παραγωγή: θεατρικό νεφέλωμα Galactica
Σκηνοθεσία/ κείμενο/ οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Στυλιανόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σήλια Γέρου
Σύμβουλος σκηνογράφος: Γιώργος Θεοδοσίου
Ενδυματολόγος: Θεοδώρα Σουμαλεύρη
Αφίσα: Δημήτρης Στυλιανόπουλος
Πρόγραμμα: Βέρα Καρτάλου, Γιώργος Στυλιανόπουλος
Στρατηγική, social media: Νικόλας Φουρτζής
Οπτικοακουστικός σχεδιασμός: Γιώργος Στυλιανόπουλος
Επιμέλεια κίνησης: Γιώργος Βέττος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλιεράκης

Ερμηνεύουν: Κώστας Γεραντώνης, Γεωργία Κατσανού, Αγγελίνα Κλαυδιανού, Γαρυφαλιά Μπάκουλα

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Το Μυρολόγι της Φώκιας – το Καμίνι, σε σκηνοθεσία Δ. Αβδελιώδη στο Θέατρο της Α.Σ.Κ.Τ
30.09.2016 13:34
Ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, τη τελευταία του θεατρική δουλειά «Το Μυρολόγι της Φώκιας – Το Καμίνι». Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Α. Σ. Κ. Τ., στο οποίο θα στεγασθεί για 2 χρόνια το θεατρικό ρεπερτόριο του σκηνοθέτη, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
Ελιξίριον Τσέχωφ από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Αίγιο
09.06.2016 12:07
Το «Άρμα Θέσπιδος», το θεατρικό σχήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τη θεατρική παράσταση «Ελιξίριον Τσέχωφ», ταξιδεύει στο Αίγιο, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 9.15, όπου θα δώσει παράσταση, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”.
Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση, του Χάινερ Μύλλερ στο Θέατρο Άττις
25.04.2016 10:19
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει το έργο του κορυφαίου Ανατολικογερμανού συγγραφέα Χάινερ Μύλλερ με τίτλο «Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, από τις 20 Μαΐου 2016 και για 11 παραστάσεις.
Η Αποστολή, του Χάινερ Μύλλερ από την ομάδα Σημείο Μηδέν στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων
05.04.2016 10:50
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Εταιρικών Θιάσων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Ο.Ε.Θ.-Σ.Ε.Η.), υπό τη αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, παρουσιάζοντας για μία παράσταση, την νέα παραγωγή της, που είναι "Η Αποστολή" του Χάινερ Μύλλερ.
Το «Live Love Ride» μετακομίζει στο θέατρο Αλκμήνη
02.12.2015 15:42
Με κεντρικό σύνθημα «Το κράνος σου πάει» #to_kranos_soy_paei η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 στο θέατρο Αλκμήνη, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.