Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η εμπειρία του πελάτη προτεραιότητα για τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Η εμπειρία του πελάτη προτεραιότητα για τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Πρώτη επιλογή για προϊόντα τεχνολογίας ανέδειξαν οι καταναλωτές και το 2015 τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Τη χρονιά που πέρασε η αλυσίδα έδωσε έμφαση στην εμπειρία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, διατηρώντας τις ισχυρές της επιδόσεις, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ενίσχυσε σημαντικά την γκάμα των καινοτόμων προϊόντων της, με συνδυαστικές προτάσεις τεχνολογίας, δυνατές προσφορές, αλλά και με νέο, αναβαθμισμένο site και eshop, παραμένοντας για τους καταναλωτές η αλυσίδα που καλύπτει τις ανάγκες τους και δίνει λύσεις.

Καθοριστική ήταν για μια ακόμη χρονιά η συνολική συμβολή της αλυσίδας στη διατήρηση και ενίσχυση της πελατειακής βάσης του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς συνεισέφερε σημαντικό μέρος των ανανεώσεων και νέων συνδέσεων σε κινητή, σταθερή και τηλεόραση .

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 2015 παρέμεινε Νο1 προορισμός για Smartphones και No1 προορισμός για το σύνολο της κινητής. Η εταιρεία διατήρησε το ηγετικό της μερίδιο στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, με το 60% των πωλήσεων να είναι Smartphones, ενίσχυσε τις αποκλειστικότητές της και αύξησε την γκάμα κινητών τηλεφώνων, ώστε να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Έμφαση δόθηκε σε 4G συσκευές, με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ να διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones στην ελληνική αγορά. Εντυπωσιακή ήταν η ενίσχυση και στα Tablets, με σημαντική αύξηση στο portfolio, αποκλειστικότητες και value for money προτάσεις, ενώ ανοδικά σε σχέση με πέρσι ήταν τα μερίδια και στις πωλήσεις των ψηφιακών προϊόντων, όπως laptops, αξεσουάρ, τηλεοράσεις και παιχνίδια. Την πρωτιά διατήρησε η ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στις συσκευές σταθερής, αλλά και στα αξεσουάρ.

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ εστιάζουμε στην βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, στην αποτελεσματική και εξατομικευμένη εξυπηρέτησή του. Μέσα από συνεχή προσπάθεια και εξέλιξη και διαθέτοντας κορυφαίες υπηρεσίες και προτάσεις, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παραμένει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για προϊόντα τεχνολογίας», δήλωσε ο κ. Κώστας Νεμπής, Executive Director Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Όπως σημειώθηκε στο συνέδριο , μεγάλη απήχηση στο καταναλωτικό κοινό είχαν και οι υπηρεσίες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που αναδείχτηκε για μια ακόμη χρονιά ο Νο1 προορισμός για service κινητού1. Εξαιρετικά δημοφιλείς παρέμειναν οι υπηρεσίες G-photoprint με πάνω από 1,5 εκατ. εκτυπώσεις φωτογραφιών, αλλά και το G-ticketing πουλώντας πάνω από 300.000 εισιτήρια, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πελατών.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά της λιανικής, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 2015 υποδέχτηκαν πάνω από 30 εκατ. επισκέπτες.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ προχώρησε, επίσης, εντός του 2015 στη δημιουργία νέου, αναβαθμισμένου site και νέου eshop, παρουσιάζοντας την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει με έναν πιο φρέσκο και διαδραστικό τρόπο. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση και μέσα σε λίγους μόλις μήνες οι επισκέπτες του νέου site της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το 2014.

«Το 2015 τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ επέδειξαν ευελιξία και αντοχή, κάνοντας την υπέρβαση. Διαθέτοντας τις κατάλληλες υποδομές και υιοθετώντας νέες τεχνολογίες, θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το portfolio μας με νέες υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

www.germanos.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η COSMOTE TV αλλάζει την τηλεοπτική εμπειρία με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες
15.11.2016 12:38
COSMOTE TV γίνεται, από σήμερα, η τηλεόραση του Ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για μία ενιαία εμπορική μάρκα σε όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, φέρνοντας έναν νέο κόσμο προηγμένων, διαδραστικών υπηρεσιών που αλλάζουν την τηλεοπτική μας εμπειρία.
Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές και δώρα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
21.04.2016 11:17
Μοναδικές προσφορές, δώρα και έως 36 άτοκες δόσεις, σε Smartphones, Tablets, Laptops, Τηλεοράσεις, Αξεσουάρ και Games, προσφέρει και φέτος το Πάσχα στους επισκέπτες του ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Sales Excellence Awards 2016: 8 βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ
07.04.2016 11:39
Οκτώ βραβεία, εκ των οποίων τέσσερα χρυσά, απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στο θεσμό Sales Excellence Awards 2016. Διακρίσεις που επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την προσήλωση του Ομίλου ΟΤΕ στην άριστη Εμπειρία Πελάτη, στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μέσα από προηγμένες υπηρεσίες πωλήσεων.
Η πολιτισμική αξία του 11ου Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος»
06.04.2016 10:50
Τις μεγάλες αξίες και τη σπουδαιότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καθημερινότητα ανέδειξε για άλλη μια φορά ο φετινός, 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», με επίσημο χορηγό τεχνολογίας την LG Electronics Ελλάς (LG). Ο Mαραθώνιος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής με πάνω από 20.000 δρομείς κάθε ηλικίας να πλημμυρίζουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και η LG υποστήριξε δυναμικά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δραστηριότητες.
Αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader από το Cosmotebooks.gr
29.03.2016 12:44
Ακόμη καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης επιφυλάσσει στους φίλους του βιβλίου και της τεχνολογίας το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader.