Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Παπάζογλου, στο Ζoom

Ο Νίκος Παπάζογλου, στο Ζoom
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με τη Λοξή Φάλαγγα και μαζί θα εμφανίζονται στη γνωστή μουσική σκηνή καθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 26 Ιανουαρίου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με τη Λοξή Φάλαγγα και μαζί θα εμφανίζονται στη γνωστή μουσική σκηνή καθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 26 Ιανουαρίου.

Το καλοκαίρι δεν φάνηκε στα γνωστά στέκια, στο Λυκαβηττό ή στους Βράχους. Τον κέρδισε η άλλη του μεγάλη αγάπη η θάλασσα, το ιστιοφόρο του και τα μικρά νησάκια της άγονης γραμμής του Αιγαίου.

Ο Νίκος Παπάζογλου έρχεται λοιπόν στο ΖΟΟΜ σε ένα πρόγραμμα γιορτή και συνάντηση όλων των φίλων του.Η πραμάτεια του είναι μια πολύτιμη προίκα από εξαιρετικά τραγούδια που αγαπήθηκαν και έχουν την θέση τους στις καρδιές των φίλων του.

Δείγματα του προγράμματος και των διαθέσεων του απολαύσαμε στην ολιγοήμερη εμφάνιση του στον ίδιο χώρο πέρυσι το χειμώνα. Αυτός θα είναι και ο κορμός του προγράμματος που θα παρουσιάζει στο ΖΟΟΜ από τις 9 Νοεμβρίου για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Info

Κυδαθηναίων 39, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 9 Νοεμβρίου έως τις 26 Ιανουαρίου. Τιμή μπάρ: 15 ευρώ (με ποτό)

Σχετικές ειδήσεις
Η Σοφία Παπάζογλου στον Ιανό
09.01.2017 13:44
Η Σοφία Παπάζογλου θα εμφανιστεί στον Ιανό, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, για μία μουσική βραδιά με τίτλο «Οι δικές μας ξένες».
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες στο Σταυρό του Νότου Club
17.11.2016 17:16
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες έρχονται για ένα "Restart", από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για μοναδικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου.
Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό
27.05.2016 11:44
Ο Κώστας Πρατσινάκης κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 4 Ιουνίου 2016 για να συναντηθεί με τους φίλους του στην Αθήνα.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.