Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Νίκος Παπάζογλου, στο Ζoom

Ο Νίκος Παπάζογλου, στο Ζoom
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με τη Λοξή Φάλαγγα και μαζί θα εμφανίζονται στη γνωστή μουσική σκηνή καθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 26 Ιανουαρίου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με τη Λοξή Φάλαγγα και μαζί θα εμφανίζονται στη γνωστή μουσική σκηνή καθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 26 Ιανουαρίου.

Το καλοκαίρι δεν φάνηκε στα γνωστά στέκια, στο Λυκαβηττό ή στους Βράχους. Τον κέρδισε η άλλη του μεγάλη αγάπη η θάλασσα, το ιστιοφόρο του και τα μικρά νησάκια της άγονης γραμμής του Αιγαίου.

Ο Νίκος Παπάζογλου έρχεται λοιπόν στο ΖΟΟΜ σε ένα πρόγραμμα γιορτή και συνάντηση όλων των φίλων του.Η πραμάτεια του είναι μια πολύτιμη προίκα από εξαιρετικά τραγούδια που αγαπήθηκαν και έχουν την θέση τους στις καρδιές των φίλων του.

Δείγματα του προγράμματος και των διαθέσεων του απολαύσαμε στην ολιγοήμερη εμφάνιση του στον ίδιο χώρο πέρυσι το χειμώνα. Αυτός θα είναι και ο κορμός του προγράμματος που θα παρουσιάζει στο ΖΟΟΜ από τις 9 Νοεμβρίου για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Info

Κυδαθηναίων 39, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 9 Νοεμβρίου έως τις 26 Ιανουαρίου. Τιμή μπάρ: 15 ευρώ (με ποτό)

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες στο Σταυρό του Νότου Club
17.11.2016 17:16
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες έρχονται για ένα "Restart", από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για μοναδικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου.
Ήταν μια στιγμή: Ο Κώστας Πρατσινάκης ζωντανά στον Ιανό
27.05.2016 11:44
Ο Κώστας Πρατσινάκης κατεβαίνει από την Θεσσαλονίκη στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 4 Ιουνίου 2016 για να συναντηθεί με τους φίλους του στην Αθήνα.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Γνωστοί και άγνωστοι θησαυροί ΙΙ από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.01.2016 11:23
Η δημοφιλής Πέμπτη Συμφωνία του Γιαν Σιμπέλιους, συνυπάρχει με τον λιγότερο γνωστό «Μακμπέθ» του Ρίχαρντ Στράους στο πρόγραμμα της συναυλίας που θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής.
Tricky presents Skilled Mechanics σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!
23.12.2015 15:12
Tricky presents Skilled Mechanics την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα στο Fuzz Live Music Club και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη στο Fix Factory of Sound.