Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Los Mafiosos live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage

Οι Los Mafiosos live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage

Οι Los Mafiosos, η πρώτη μπάντα που παίζει λάτιν μουσική με ελληνικό στίχο αποκλειστικά, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage τρεις Δευτέρες, 22 και 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου. Οι Los Mafiosos ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη, μέσα στην καρδιά των Αποκρεών! Τρεις βραδιές γεμάτες χορό, κέφι και θετική ενέργεια!

Salsa, Bachata, Cha Cha Cha, Merengue, Rock n Roll, Disco, και πολλοί άλλοι ρυθμοί, έρχονται να γεμίσουν το ρεπερτόριο της μπάντας.

Με τραγουδιστή τον Mr. Bachata, πλαισιωμένο από έξι εξαίρετους μουσικούς, οι Los Mafiosos υπόσχονται χορευτικές βραδιές μέχρι τελικής πτώσεως!

Και εάν δεν ξέρετε να χορεύετε; Κανένα πρόβλημα!

Οι χορευτές της μπάντας θα σας καλέσουν για χορό, και θα σας μάθουν τα βήματα! Αρκεί να πείτε το «ναι»!

Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, σε διασκευές ή original εκτελέσεις και πάντα με ελληνικό στίχο, σας υπόσχονται να μη θέλετε να φύγετε απ' το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου η μπάντα θα εμφανιστεί για τρεις Δευτέρες, 22 & 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου.

Με το πρόγραμμά τους που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα, μαζί με το κέφι και τη θετική ενέργεια που μεταδίδουν, η διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη!

Ατελείωτο κέφι και χορός ... και όποιος αντέξει!

Το live ξεκινά νωρίς, στις 21.00. Κλείστε θέσεις ...!

Οι Los Mafiosos είναι οι:

Δημήτρης Μαργαρίτης - κιθάρα
Χρήστος Κουμούσης - πλήκτρα
Σπύρος Λιγκώνης - κρουστά
Σπύρος Μάζης - μπάσο
Αντιγόνη Σαμπατακάκη - φωνητικά, κρουστά
Rosanna Mailan – Φωνητικά, κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage
11.04.2016 13:57
«Η Ηχώ των δρόμων»... Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους... ηχώ.
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.