Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Konstantinos & Olia in Concert στα Μουσικά Ταξίδια του Θεάτρου ΠΚ

Konstantinos & Olia in Concert στα Μουσικά Ταξίδια του Θεάτρου ΠΚ

Το Θέατρο ΠΚ μας καλωσορίζει στα μουσικά του ταξίδια που ξεκινούν το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, στις 20 Φεβρουαρίου στη σκηνή του θεάτρου θα ανέβει ο Κωνσταντίνος Τσονόπουλος και η Όλια Ολίνα οι οποίοι πειραματίζονται με μελωδίες που πέρασαν και τους ακούμπησαν & αφηγούνται τις ιστορίες τους με το προσωπικό τους ηχόχρωμα.

Ο Κωνσταντίνος και η Όλια τραγουδούν για έναν κόσμο που αλλάζει μέσα από τα τραγούδια του!

Αυτό το Σάββατο, ετοιμάζουν ένα ταξίδι στις μουσικές… του κόσμου τους! Πειραματίζονται με μελωδίες που πέρασαν και τους ακούμπησαν & αφηγούνται τις ιστορίες τους με το προσωπικό τους ηχόχρωμα.

Τραγούδια, αλλοτινά μα οικεία, βγαλμένα από εκείνες τις νύχτες που πρέπει να ξημερώσει για να ημερώσει της ψυχής το πέρα-δώθε.

Φωνή: Όλια Ολίνα και Κωνσταντίνος Τσονόπουλος
Πιάνο: Στάθης Σούλης
Κιθάρα: Στέφανος Μπακάλης
Μπάσο: Κώστας Μαραγκός
Ντραμς: Σάββας Αμύγδαλος

Σχετικές ειδήσεις
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου ζωντανά στο Λιτόχωρο
09.08.2016 12:54
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 θα βρίσκεται στο all day beach bar restaurant ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ, στο Λιτόχωρο.
Η Μελίνα Κανά και Ο Γοής του Θησείου live στην Τεχνόπολη
08.08.2016 15:59
Η Μελίνα Κανά κι ο Γόης του Θησείου έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια μοναδική συναυλία, κορύφωση στα καλοκαιρινά μουσικά μας ταξίδια!
Η Φωτεινή Βελεσιώτου σε καλοκαιρινή περιοδεία
01.07.2016 10:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και στην επαρχία, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.