Από τις εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Η φίλη μας η Ρόζη και το πάρτι έκπληξη της Jannie Ho σε μετάφραση του Φίλιππου Μανδηλαρά.

Όταν η Ρόζη και οι φίλοι της ανακαλύπτουν οτι πλησιάζουν τα γενέθλια της Λίλης, αποφασίζουν να οργανώσουν ένα πάρτι – έκπληξη. Μπορείς να τους βοηθήσεις να γράψουν τις προσκλήσεις, να φτιάξουν τη γιρλάντα, να κάνουν τα ψώνια και να διαλέξουν και τα ρούχα που θα φορέσουν;
Ένα πανέμορφο βιβλίο δραστηριοτήτων που σκοπό έχει να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα μέσα από το παιχνίδι ρόλων, και τις χειροτεχνίες. Το βιβλίο περιέχει τρισδιάστατες αποσπώμενες φιγούρες και πάνω από 175 αυτοκόλλητα. Είναι σίγουρο πως θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα για ώρες.


Γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, μεγάλωσε στη Φιλαδέλφεια, και σπούδασε στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Αφού εργάστηκε ως γραφίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Nickelodeon, στον εκδοτικό οίκο Scholastic, και το περιοδικό Time for Kids, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την εικονογράφηση. Σήμερα πια, ειδικεύεται στην παιδική εικονογράφηση, και δουλειά της μπορεί κανείς να δει σε παιδικά βιβλία και περιοδικά, παιχνίδια, αντικείμενα, και ψηφιακά μέσα. Ζει με τον σύζυγο και την κόρη της στη Βοστώνη.