Το Mediterranean Surf Contest, ο πρώτος αγώνας surf που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στα πρότυπα αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού υπό τη διοργάνωση του WBSF (Water Board Sport Festival) και του Sook Board Family, είναι γεγονός!

Η μακρά περίοδος αναμονής μέχρι να παρουσιαστούν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες τελείωσε και οι καιρικές προβλέψεις επιβεβαίωσαν πως στις 19 & 20 Φεβρουαρίου θα έχουμε αγώνες! Το Frulite on the Go θα είναι φυσικά εκεί!

Ως τόπος διεξαγωγής, έχει επιλεχθεί η βορειοδυτική ακτή της Ελλάδας και συγκεκριμένα η παραλία «Βάλτος» που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο της Πάργας, σημείο που παρουσιάζει τις ιδανικές συνθήκες για τέτοιου είδους αγώνες.

Στο 2ήμερο του MSC έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν 24 από τους καλύτερους surfers της Ελλάδας και το θέαμα που θα προσφέρουν, αναμένεται να είναι μοναδικό!

Ακολουθώντας κανόνες και πρότυπα παγκοσμίων διοργανώσεων και με τη συμβολή κριτικής επιτροπής από το εξωτερικό, η διοργανωτική ομάδα του MSC στοχεύει στην προώθηση του αθλήματος και τη δημιουργία ενός θεσμού γύρω από την διοργάνωση παρόμοιων αγώνων στην Ελλάδα.

Οι εντυπωσιακές εικόνες του Mediterranean Surf Contest, θα ταξιδέψουν όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με στόχο να αναδειχθούν οι μοναδικής ομορφιάς ελληνικές ακτογραμμές της Δυτικής Ελλάδας και οι κατάλληλες συνθήκες που προσφέρονται για surfing στη χώρα μας.

Οι αγώνες διενεργούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πάργας που παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη στη διοργάνωση.

Μεγάλος χορηγός στους των αγώνων είναι το Frulite OnTheGo – το φρουτοποτό που προσφέρει ενέργεια με φυσικό τρόπο!

Περισσότερες πληροφορίες για το Mediterranean Surf Contest μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης στη διεύθυνση www.wbsf.gr/msc καθώς και στο www.thegreatboarders.gr.

www.facebook.com/fruliteonthego