Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017


Ο Dj Krush live στο Passport Κεραμεικός


Ο Dj Krush live στο Passport Κεραμεικός

Πρωτοπόρος και μεγάλη επιρροή για πολλούς beatmakers, dj’s και παραγωγούς από το χτες μέχρι και σήμερα, ο Ιάπωνας Hideaki Ishi, ή αλλιώς Dj Krush, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 1η Απριλίου, για ένα και μοναδικό show στην Ελλάδα!

Και στο ιδανικό timing, αφού μετά από 11 χρόνια αναμονής ήρθε η ώρα να απολαύσουμε live την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, “Butterfly Effect“, πλαισιωμένη και από παλιές αγαπημένες παραγωγές. Και όλα αυτά, σε έναν από τους αρτιότερους νέους συναυλιακούς χώρους της πόλης, το Passport Κεραμεικός.

Μαζί μας θα βρίσκονται από την εγχώρια σκηνή οι καλύτεροι του είδους, Rsn & Billa Qause, με τις καινούργιες τους κυκλοφορίες, “Analog Memories” & “Zentai Teki Ni The EP” αντίστοιχα.

Ο Dj Krush περιοδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, και στην Αθήνα έρχεται φέτος σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του. Ανυπομονούμε να βυθιστούμε για άλλη μια φορά στις ιδιαίτερες ατμόσφαιρες του μουσικού σύμπαντος που δημιουργεί, εμπνευσμένου πάντα από την μακρινή χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Όθωνας Μεταξάς live στο Passport Κεραμεικός
30.11.2016 13:03
Ο Όθωνας Μεταξάς επιστρέφει στην σκηνή του Passport Κεραμεικός -Upstairs από 13 Δεκεμβρίου και για τέσσερις συνεχόμενες Τρίτες.
Οι Wedding Singers live στο Passport Κεραμεικός
12.10.2016 15:13
Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!
Ocean Wisdom & Merkules live @ PassPort Κεραμεικός
22.07.2016 16:05
Ό,τι πιο φρέσκο από την Ευρωπαϊκή & Καναδική σκηνή του hip hop, τους Ocean Wisdom & Merkules, θα έχουμε την τύχη να δούμε από κοντά, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο PassPort Κεραμεικός.
Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός
17.05.2016 12:27
Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.
Οι Imam Baildi για δύο ακόμα εμφανίσεις στο Passport Κεραμεικός
10.03.2016 13:29
Μετά από τις δύο συναυλίες τους στο κατάμεστο Passport Κεραμεικός, οι Imam Baildi θα συνεχίσουν με δυο ακόμη live τις Παρασκευές 11 και 18 Μαρτίου, παρουσιάζοντας τα highlights μιας υπέροχης επταετίας που ξεκίνησε ως ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων δημιουργών και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς.