Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το 4ο ραντεβού ''των παλιών" έχει κλειστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (ώρα 21:00) με την, έως τώρα, επιβεβαιωμένη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εποχής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και guest συμμετοχές.

 

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

 

Όλα ξεκίνησαν πριν 5 πέντε χρόνια, σε μια συνάντηση του Άλκη Έξαρχου με τον Νίκο Παναγόπουλο, πιανίστα των Sounds. Είχαν την ιδέα "να ξαναβρεθούμε να τα πούμε από κοντά...": ένα reunion όλης της μεγάλης pop – rock παρέας των 60's και 70's, με τη συμμετοχή των μελών των τότε συγκροτημάτων. Με τη βοήθεια της κας Μαριέττας Μαρκέτου-Παναγοπούλου δημιουργήθηκε στο facebook η δημοφιλής σελίδα της ομάδας, μέσα από την οποία συντονίστηκε ή πρώτη συνάντηση των συγκροτημάτων 60's-70's. Εκείνη η 1η συνάντηση ήταν τόσο επιτυχημένη που δημιουργήθηκε άμεσα η ανάγκη για ένα δεύτερο reunion, αυτή τη φορά 'ντυμένο' και με μικρές live και guest εμφανίσεις. Σε όλες τις διοργανώσεις σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κ.κ. Δαμιανάκος Παύλος, Λαμπρόπουλος Μιχάλης, Νεόφυτος Μάνος, Πιτσολάντης Αντώνης και Williams Robert, που με την πολύτιμη βοήθεια τους υλοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις.

 

Κάπως έτσι, το κύμα μεγάλωσε, η νοσταλγία φούντωσε, η συγκίνηση ξεχείλισε και οι φίλοι στο facebook πλήθυναν τόσο, που ζητήθηκε να επιτραπεί να παρευρίσκονται και αυτοί στα reunion και έκτοτε, η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους. Αισίως φτάσαμε στη διοργάνωση της 4ης Συνάντησης Συγκροτημάτων 60s-70s.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

(με αλφαβητική σειρά)

 

Αδαμαντίδου Κατερίνα

Δάκης

Μαρίνα

Μήλας Πέτρος

Πασχάλης

Πολυχρονιάδης Γιώργος

Σάκαρη Μαριάννα

Τάμμυ

Τζορντανέλλι Λάκης

Χρυσός Τέρης

Olympians

Sounds

Stop and Think

The 60s Band

Williams Robert

 

Έκτακτη Εμφάνιση: Μίμης Πλέσσας

 

Παρουσίαση: Γιώργος Πολυχρονίου

Σχετικές ειδήσεις
Συνάντηση: Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Βέακειο Θέατρο
05.07.2016 13:11
Η «Συνάντηση» του Στέφανου Κορκολή σε έργα Μίκη Θεοδωράκη με τη φωνή της Σοφίας Μανουσάκη έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 11 Ιουλίου.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας- Γιάννης Κότσιρας: Οι
07.01.2016 14:52
Με δυνατό χειροκρότημα, πηγαίο κέφι και αυθόρμητη συμμετοχή του κοινού στις ... "παραγγελιές" του αλλά και σε ολόκληρο το πρωτότυπο πρόγραμμα, συνεχίζουν τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους οι δυο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
The Charms 60’s στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
26.11.2015 15:13
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, το θρυλικό συγκρότημα The Charms 60’s, θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 2, 10, 16, 23, 30 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
10.11.2015 13:56
Οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, που το περασμένο καλοκαίρι, μετά από χρόνια, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσουν τις συναντήσεις τους και τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.