Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το 4ο ραντεβού ''των παλιών" έχει κλειστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (ώρα 21:00) με την, έως τώρα, επιβεβαιωμένη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εποχής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και guest συμμετοχές.

 

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

 

Όλα ξεκίνησαν πριν 5 πέντε χρόνια, σε μια συνάντηση του Άλκη Έξαρχου με τον Νίκο Παναγόπουλο, πιανίστα των Sounds. Είχαν την ιδέα "να ξαναβρεθούμε να τα πούμε από κοντά...": ένα reunion όλης της μεγάλης pop – rock παρέας των 60's και 70's, με τη συμμετοχή των μελών των τότε συγκροτημάτων. Με τη βοήθεια της κας Μαριέττας Μαρκέτου-Παναγοπούλου δημιουργήθηκε στο facebook η δημοφιλής σελίδα της ομάδας, μέσα από την οποία συντονίστηκε ή πρώτη συνάντηση των συγκροτημάτων 60's-70's. Εκείνη η 1η συνάντηση ήταν τόσο επιτυχημένη που δημιουργήθηκε άμεσα η ανάγκη για ένα δεύτερο reunion, αυτή τη φορά 'ντυμένο' και με μικρές live και guest εμφανίσεις. Σε όλες τις διοργανώσεις σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κ.κ. Δαμιανάκος Παύλος, Λαμπρόπουλος Μιχάλης, Νεόφυτος Μάνος, Πιτσολάντης Αντώνης και Williams Robert, που με την πολύτιμη βοήθεια τους υλοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις.

 

Κάπως έτσι, το κύμα μεγάλωσε, η νοσταλγία φούντωσε, η συγκίνηση ξεχείλισε και οι φίλοι στο facebook πλήθυναν τόσο, που ζητήθηκε να επιτραπεί να παρευρίσκονται και αυτοί στα reunion και έκτοτε, η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους. Αισίως φτάσαμε στη διοργάνωση της 4ης Συνάντησης Συγκροτημάτων 60s-70s.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

(με αλφαβητική σειρά)

 

Αδαμαντίδου Κατερίνα

Δάκης

Μαρίνα

Μήλας Πέτρος

Πασχάλης

Πολυχρονιάδης Γιώργος

Σάκαρη Μαριάννα

Τάμμυ

Τζορντανέλλι Λάκης

Χρυσός Τέρης

Olympians

Sounds

Stop and Think

The 60s Band

Williams Robert

 

Έκτακτη Εμφάνιση: Μίμης Πλέσσας

 

Παρουσίαση: Γιώργος Πολυχρονίου

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Λευτέρης Ελευθερίου και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
25.11.2016 15:33
Αγαλματάκια Ακούνητα, Αμίλητα, Αγέλαστα. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σας προσκαλεί στην πιο αναπάντεχη και ξεκαρδιστική συνάντηση αυτού του χειμώνα: Ο Λευτέρης Ελευθερίου, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του, καθώς εκτός από ηθοποιός εντυπωσιάζει με το τραγούδι αλλά και με τις μιμήσεις του, θα συναντήσει τον «άνθρωπο - ορχήστρα», Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες, μοναδικοί ο καθένας στο είδος του, διαφορετικοί αλλά με κοινά χαρακτηριστικά το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση, θα σας ταξιδέψουν με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη μουσική με την πρόζα.
Συνάντηση: Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Βέακειο Θέατρο
05.07.2016 13:11
Η «Συνάντηση» του Στέφανου Κορκολή σε έργα Μίκη Θεοδωράκη με τη φωνή της Σοφίας Μανουσάκη έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 11 Ιουλίου.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.