Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Τα Έντεκα Δευτερόλεπτα στον Ιανό

Τα Έντεκα Δευτερόλεπτα στον Ιανό

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο - ιστορικό ντοκουμέντο- αυτοβιογραφία του Θαλή Π. Κουτούπη, με φωτογραφίες και πραγματικές ιστορίες από την Ελλάδα των τελευταίων 70 χρόνων.

Υπάρχουν περιπτώσεις, που οι ζωές κάποιων άσημων παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα, όταν στη διαδρομή τους έχουν συναντήσει πολλούς διάσημους!

Αυτή είναι η περίπτωση του Θαλή Π. Κουτούπη.


«Η αυτοβιογραφία ενός άσημου που συνάντησε στον δρόμο του πολλούς διάσημους!», υποστηρίζει ο ίδιος.

Πρωτοπόρος και από τους κορυφαίους στους χώρους των δημοσίων σχέσεων, της χορηγίας και της πολιτικής επικοινωνίας, στην 57ετή πολυδιάστατη επαγγελματική σταδιοδρομία του, γνώρισε, συνεργάσθηκε και τιμήθηκε με τη φιλία κορυφαίων προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής (ανάμεσά τους δύο Πρόεδροι της Δημοκρατίας, τέσσερις Πρωθυπουργοί και ο πρώην Βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος), των επιχειρήσεων, του πολιτισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Παράλληλα, η προσωπική, οικογενειακή κι ερωτική ζωή του έχει το δικό της ενδιαφέρον. Φτάνει μόνο ν’ αναφερθεί ότι έξι φορές συναντήθηκε με τον θάνατο!

Τα «Έντεκα δευτερόλεπτα» υπόσχονται, περιπέτειες, ίντριγκες, ιστορικά άγνωστα κι αποκαλυπτικά πολιτικά παρασκήνια, σπαρταριστά επαγγελματικά στιγμιότυπα, έρωτες και πάθη και πολλές ανατροπές!

«Τα Έντεκα Δευτερόλεπτα» θα παρουσιάσουν οι Ντόρα Μπακογιάννη, Θεόδωρος Πάγκαλος και Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, στον «Ιανό», την Τετάρτη, 9 Μαρτίου στις 18.00’ ακριβώς!

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου Red X της Πολύνας Γκιωνάκη στον Ιανό
26.01.2017 10:43
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη παρουσιάζουν στον Ιανό το βιβλίο με τίτλο Red X της Πολύνας Γκιωνάκη τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.
Ο Γιάννης Ευσταθιάδης στον Ιανό
03.01.2017 12:17
Οι εκδόσεις Μελάνι και ο Ιanos παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο Kλεινόν. Μυθιστορίες για την Αθήνα του Γιάννη Ευσταθιάδη στις 10 Ιανουαρίου 2017 στον Ιανό.
Η σήραγγα των περιστεριών,  Ιστορίες από τη ζωή μου - John le Carré
28.11.2016 12:36
Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του John le Carré που έγινε New York Times Bestseller, Η σήραγγα των περιστεριών - Ιστορίες από τη ζωή μου (The Pigeon Tunnel, Stories of my life) κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell.
Η Μάρω Φιλίππου στον Ιανό
26.09.2016 10:34
Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν στον Ιανό το νέο βιβλίο της Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν στον Ιανό το νέο βιβλίο της Μάρως Φιλίππου, Πικρές ιστορίες της θάλασσας και της ερήμο. Ημερολόγια δύο αριστερών εβδομήντα χρόνια πριν την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016., Πικρές ιστορίες της θάλασσας και της ερήμο. Ημερολόγια δύο αριστερών εβδομήντα χρόνια πριν την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016
Το κόκκινο τανγκό στον Ιανό
13.06.2016 12:46
Οι εκδόσεις Κέδρος παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο των Κώστα Κουτσομύτη και Ευάγγελου Μαυρουδή με τίτλο Το κόκκινο τανγκό. Νίκος Ζαχαριάδης. Η άνοδος και η πτώση ενός ηγέτη την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016.