Η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis θα εμφανιστούν στο Faust σε μια μοναδική μουσική παράσταση, με Χρώματα Μεσογείου.

Ο Alex Papadiamantis συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και  ορχηστρική μουσική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία κ.α. Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους Αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Μαρόκο» του Σταμάτη Κραουνάκη. Το Ισπανικό φλαμένγκο με τα Πορτογαλικά φάντο, και τα Ελληνικά με τα Κυπριακά μας…. Και όλα αυτά μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου αποτελούν το ταξίδι για το οποίο μιλάμε.

Η Σύλβια Ευθυμίου επίσης θα μας παρουσιάσει τα δύο νέα της τραγούδια, «Να βγεις από τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική Alex Papadiamantis και τις «Τρείς Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα και μουσική πάλι Alex Papadiamantis που κυκλοφορούν από την 14Music records.

Vocals: Σύλβια Ευθυμίου
Electric violin: Alex Papadiamantis
Synths: Κώστας Δάρας
Guitar: Παναγιώτης Κιρτσέλης
Bass: Άρης Νικολέρης
Drums: Παναγιώτης Βλάχος