Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Madame Pelagie: Το πρώτο διαδικτυακό βεστιάριο είναι εδώ!

Madame Pelagie: Το πρώτο διαδικτυακό βεστιάριο είναι εδώ!

Η madame Pelagie σας καλωσορίζει στο πρώτο ελληνικό  οργανωμένο διαδικτυακό βεστιάριο.

 

Για πρώτη φορά οι ανάγκες σας  ικανοποιούνται γρήγορα  και εύκολα, κατευθείαν στο χώρο σας.

 

Με όραμα, φροντίδα και  εξειδικευμένους συνεργάτες  η madame Pelagie  σας παρέχει μία ολοκληρωμένη συλλογή ενοικίασης κοστουμιών και αντικειμένων.  Εξαιρετικά υλικά, χειροποίητα υφάσματα, μοναδικά  σχέδια, σπάνια αντικείμενα και συλλεκτικά ρούχα είναι στη διάθεσή σας,  για να ομορφύνουν  οποιαδήποτε επαγγελματική και προσωπική στιγμή.

 

Με ένα μόνο κλικ η  γκαρνταρόμπα της madame Pelagie  αναδεικύει το προσωπικό  στυλ και  σας προτείνει  ρούχα για όλες τις περιστάσεις: θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, διαφημιστικές ταινίες, φωτογραφίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, τηλεοπτικές σειρές, shows, video clips, σχολικές παραστάσεις, αποκριάτικες φιέστες, book μοντέλων και ηθοποιών , προσωπικές επετείους και γιορτές, μεταμφιέσεις.

 

Περιηγηθείτε στο φιλόξενο «ατελιέ» της madame Pelagie και επιλέξτε, από τις πολλαπλές κατηγορίες,  ρούχα και αντικείμενα εξαιρετικής ποιότητας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η madame Pelagie χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και καταφέρνει να χαμηλώσει τις τιμές, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα , για τη δική σας ικανοποίηση.

 

Με την ηλεκτρονική μας επικοινωνία απολαμβάνετε τις προτάσεις μας  για τις ανάγκες σας   και ένα δίκτυο συνεργατών φροντίζει για τη γρήγορη και αποτελεσματική αποστολή των κοστουμιών και την επιστροφή τους, σε όλα τα μέρη της Αττικής, της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

 

Μία πολύτιμη προσφορά στους φίλους της  madame Pelagie είναι και η συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες - make up artists και κομμωτές -  οι οποίοι αναλαμβάνουν να επιμεληθούν τη συνολική σας  εικόνα  για κάθε προσωπική στιγμή (γάμος, αρραβώνας, επέτειος, βάφτιση κλπ).

 

Ειδικότερα, για τις ετήσιες σχολικές παραστάσεις,η madame Pelagie έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ενδυματολογικά την εικόνα των κοστουμιών των παραστάσεων, μαζί με προτάσεις για διαμόρφωση του σκηνικού χώρου, με αντικείμενα και μικρά έπιπλα , που έχει στην κατοχή της.

Σχετικές ειδήσεις
Προτάσεις για δώρα εμπνευσμένα από το Θέατρο στο Πωλητήριο του Εθνικού
25.01.2017 17:05
Στο Πωλητήριο / Shop του Εθνικού Θεάτρου, στον ανανεωμένο χώρο του Βιβλιοπωλείου, στο Κτίριο Τσίλλερ μπορείτε να αναζητήσετε αντικείμενα εμπνευσμένα από τον κόσμο του θεάτρου και ειδικότερα από το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών – ζωγράφων, σκηνογράφων και ενδυματολόγων- που εργάστηκαν στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε σύγχρονες και πρωτότυπες εφαρμογές.
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά»: Δεύτερη παράταση στο Θησείον
10.01.2017 14:28
Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού, η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, παρατείνεται για δεύτερη φορά έως τις 11 Φεβρουαρίου 2017 προσθέτοντας 10 ακόμα παραστάσεις στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.
Ραντεβού με τα GR80s: Η συλλογή αντικειμένων συνεχίζεται!
18.11.2016 17:29
Το πρώτο μας «Ραντεβού με τα GR80s» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Μοιραστήκατε μαζί μας τις αναμνήσεις σας φέρνοντας τα προσωπικά σας αντικείμενα: ρούχα, παιχνίδια, σχολικά είδη, περιοδικά, φωτογραφίες και πολλά-πολλά ακόμα. Η συμβολή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και σας ευχαριστούμε! Μας εμπιστευτήκατε περισσότερα από 200 αντικείμενα, τα οποία από τις 25 Ιανουαρίου θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης!
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», της Γεωργίας Μαυραγάνη στο Θέατρο Θησείον
13.09.2016 11:00
Η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, μετά από μια σειρά παρουσιάσεων με μεγάλη αποδοχή σε Αγρίνιο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επανέρχεται στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, από τις 07 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις μόνο.
Οι Φόνοι της Οδού Μοργκ για τρεις παραστάσεις στο COO bar
05.05.2016 12:08
Μετά τις παραστάσεις στο Bensousan Han που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, ο επόμενος σταθμός για τους Φόνους της Οδού Μοργκ είναι 3 παραστάσεις στο COO bar στις 7, 8 και 9 Μαΐου 2016.