Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Let me Know! festival_woman στο Death Disco

Let me Know! festival_woman στο Death Disco

Το Death Disco υποδέχεται το Let me Know! festival_woman, μία γιορτή για τη γυναίκα, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016. Η πρώτη δράση του festival στο 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Τρεις κυρίες με τις μπάντες τους, η Katerine Duska, η Angelika Dusk & η Daphne And The Fuzz (open act) σε ένα εκρηκτικό live, για περισσότερες από δύο ώρες στο stage του death disco για όλες τις εορτάζουσες!

Katerine Duska, η "One in a million" ερμηνεύτρια! Έπειτα από την τεράστια επιτυχία του πρώτου κομματιού της "One in a million" και του πολύ διαφορετικού κομματiού "Won't Leave", η Katerine Duska επιστρέφει με το πρώτο έξ ολοκλήρου αγγλόφωνο album της 'Embodiment'. Σε Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια, η διαδρομή της!

Η δημιουργός του εθιστικού single “Beautiful Love” και του άλμπουμ “MARIONETTE” συμμετέχει για πρώτη φορά στο Let Me Know! Festival. Αν σας αρέσουν οι Florence and the Machine ή οι Editors τότε θα λατρέψετε την Angelika Dusk. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και επιλογές αγαπημένων της κομματιών, διασκευασμένα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, κάθε ζωντανή εμφάνισή της επιφυλάσσει ένα ξεσηκωτικό set.

Blues και soul μελωδίες σε vintage rock και psych pop ενορχηστρώσεις, από τη Daphne And The Fuzz. Με τον Μάρτιο, να αποτελεί το μήνα που θα γίνει το release του πρώτου της δίσκου, το event θα είναι και η αφορμή να παίξει ακυκλοφόρητα κομμάτια πρώτη φορά στο κοινό του festival!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Holy Monitor live στο Death Disco
03.02.2017 13:34
Οι Holy Monitor, μετά τις 2 πρώτες εμφανίσεις τους επί Αθηναϊκού εδάφους (με τους Warlocks στο An Club και συμμετέχοντας στο Plissken Festival) θα βρεθούν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Death Disco για να μας παρουσιάσουν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους.
Kikagaku Moyo live @ Death Disco
18.08.2016 13:48
Οι Kikagaku Moyo θα βρεθούν στην Αθήνα, για μία και μόνο συναυλία επί Αθηναϊκού εδάφους, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο Death Disco.
Ο Drew McDowall live στο Death Disco
16.08.2016 11:45
H 3 Shades of Black παρουσιάζει τον Drew McDowall για ένα live στο Death Disco, μαζί με τους Panos Alexiadis, Nikos Kyriaopoulos και Stratos Bichakis.
Οι Follakzoid live στο Death Disco
09.08.2016 15:41
Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Death Disco τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Vacant Lots live στο Death Disco
15.03.2016 15:26
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους e.p., οι Vacant Lots επιστρέφουν για μια νέα περιοδεία και στην Αθήνα θα εμφανιστούν στο Death Disco το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, με τους Χάρους.