Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Marijn Van Kreij art

Marijn Van Kreij art
Η γκαλερί Loraini Alimantiri Gazonrouge παρουσιάζει την έκθεση We Could Be Looking For The Same Thing, την πρώτη ατομική έκθεση του Ολλανδού καλλιτέχνη Marijn Van Kreij στην Ελλάδα.

Ο Van Kreij θα στήσει μια νέα εγκατάσταση που θα συμπεριλαμβάνει δείγματα από ολόκληρο το φάσμα της πρακτικής του, μια πρακτική στην οποία εξερευνά τη γλώσσα μέσω της εικόνας, όπου η αναπαραστατικότητα έχει ως εφαλτήριο την αφαιρετικότητα και στην οποία η πρωτοτυπία είναι μια επαναλαμβανόμενη δράση.

Με το τίτλο της έκθεσης, ο καλλιτέχνης αναφέρεται στην κοινωνική διάσταση της δουλειάς του. Στις εγκαταστάσεις του Van Kreij, ο θεατής εσκεμμένα τοποθετείται εν μέσω μιας σειράς αντιθέσεων εν εξελίξει. Μέσα από αυτό το δίκτυο αντιθέσεων, ο θεατής βρίσκει τον εαυτό του να εμπλέκεται σε ένα χώρο όπου η αμφιβολία αναμιγνύεται αρμονικά με τα ιδεώδη και η ενότητα επικροτείτε ισάξια με την ετερότητα.Σχετικές ειδήσεις
«somniatus ero»: έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Γκούμα στη γκαλερί Ευριπίδη
15.09.2016 15:29
Η Γκαλερί Ευριπίδη με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του νέου και ταλαντούχου καλλιτέχνη Βασίλη Γκούμα με τίτλο «somniatus ero» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ.
After Europe / Μετά την Ευρώπη: Έκθεση του Jonas Staal στην State of Concept
14.06.2016 12:47
Η State of Concept παρουσιάζει τη Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 την πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα του Ολλανδού καλλιτέχνη Jonas Staal, με τίτλο After Europe/ Μετά την Ευρώπη σε επιμέλεια της Ηλιάνας Φωκιανάκη.
Έκθεση του Gerald Pryor στη γκαλερί 7
04.05.2016 17:07
Την Τρίτη 31 Μαΐου, η γκαλερί «7» στο πλαίσιο μιας εξωστρέφειας παρουσιάζει τον διεθνή Αμερικανό καλλιτέχνη Gerald Pryor.
Έκθεση του Φίλιππου Γεώργιου Τσινταβή στην Aίθουσα Τέχνης Γ. - Ε. Βάτη στη Σύρο
01.04.2016 10:12
Ο καλλιτέχνης Φίλιππος Γεώργιος Τσινταβής σε μία ακόμα συνεργασία με την Γκαλερί Έρση μεταφέρει στην Ερμούπολη της Σύρου την ατομική του έκθεση με τίτλο «Το μαύρο τετράγωνο της Φαντασίας».
Έκθεση του Διονύση Καβαλλιεράτου στη γκαλερί Bernier-Eliades
30.12.2015 16:16
Η γκαλερί Bernier-Eliades, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, 20:00-22:00, παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Διονύση Καβαλλιεράτου, με τίτλο Εκείνο που όλοι θέλουν, κανείς ποτέ δεν θα έχει. Ο καλλιτέχνης θα παραβρίσκεται στα εγκαίνια.