Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Street Art Festival Αrtwalk 2: “Οικόσιτα”

Street Art Festival Αrtwalk 2: “Οικόσιτα”

H Art in Progress βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το δεύτερο street art festival Patras | Artwalk 2 που διοργανώνεται στην πόλη. Θα παρουσιαστεί τον Μάιο και θα διαρκέσει έναν μήνα. Μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα σε άλλες θεματικές έχει η θεματική ενότητα του φεστιβάλ που αφορά στο graffiti.

 

Μια ομάδα γνωστών street artists από όλη την Ελλάδα θα φιλοξενηθεί εκείνες τις μέρες στην πόλη με πρόθεση να μεταλαμπαδεύσουν στο ευρύ κοινό την τέχνη τους, το graffiti. Η Art in Progress στοχεύει στο να ομορφύνει κάθε αδιάφορη γωνιά της πόλης και γι’αυτό ζητά βοήθεια και συνεργασία από φιλότεχνους πολίτες. Όποιος κατέχει έναν εξωτερικό βαρετό τοίχο, η Art in Progress τον αναλαμβάνει και του προσφέρει χρώμα και τέχνη!

 

Καλούμε τους πολίτες της Πάτρας να μας δώσουν τον τοίχο τους με αντάλλαγμα να αποκτήσουν ένα πανέμορφο έργο της “τέχνης του δρόμου”!!

 

Όλα θα ακολουθήσουν μία καθόλα νόμιμη διαδικασία από την πλευρά της διοργάνωσης για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Να είστε σίγουροι ότι το έργο τέχνης στον εξωτερικό σας τοίχο, δεν πρόκειται να προσβάλλει, έχει την πρόθεση όμως να εντυπωσιάσει!

 

Αφήστε τον τοίχο σας ελεύθερο στα χέρια των καλλιτεχνών, κάντε την πόλη πιο συναρπαστική, εξ οικειωθείτε την τέχνη!!

 

Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό, η οποία ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Πάτρα από τον Ιούνιο του 2011. Επικεντρώνεται στην υλοποίηση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με κύριο στόχο της τη γνωριμία του πατρινού κοινού με τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης. Η δράσεις της έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνουν θεσμοί για την πόλη με το διεθνές εικαστικό φεστιβάλ Πάτρας RE-culture το οποίο θα παρουσιαστεί πιο ανατρεπτικό από ποτέ τον Οκτώβριο, αλλά και το Artwalk που παρουσιάζεται τον Μάιο για δεύτερη χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις
8th Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη
12.08.2016 14:54
Το Street Mode Festival, επιστρέφει πιο δυνατό από πότε! Alpha Blondy, Sugar Hill Gang, και άλλα 15 κορυφαία ονόματα! Το μεγαλύτερο open-air-festival της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά!
4ο Street Art Festival στη Θεσσαλονίκη
07.06.2016 14:26
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Helexpo- ΔΕΘ συνδιοργανώνουν το 4ο Street Art Festival (SAF), την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στον υπαίθριο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
1ο Athens Street Food Festival: Έρχεται το δεύτερο τριήμερο!
24.05.2016 13:25
Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου τριημέρου, το 1ο ATHENS STREET FOOD FESTIVAL ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο απολαυστικό τριήμερο, στις 27-28-29 Μαΐου 2016, στο ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Ο.Σ.Υ..
r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά: Workshop στα πλαίσια του Artwalk 2
12.05.2016 15:08
Η Art in Progress σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ), διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό workshop στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival Patras | Artwalk 2.
Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2
11.05.2016 11:22
Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2, από 13 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2016.