Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι Donnarte στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage

Οι Donnarte στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ξεχωριστές καλλιτέχνιδες, oι Donnarte, γεμίζουν με την ευαισθησία τους το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.

Δύο μοναδικές βραδιές, γεμάτες τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή στο παγκόσμιο σινεμά και στο θέατρο. Κυριακή, 21 και 28 Φεβρουαρίου.

Το μουσικό σχήμα Donnarte, που αποτελείται από την Θάλεια Αθανήτη στο πιάνο , την Ήβη Παπαθανασίου στο τσέλο , την Κορίνα Παπαδόδημα στο βιολί και την ηθοποιό-τραγουδίστρια Μαριάνθη Σοντάκη στο τραγούδι, ερμηνεύει τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Nicola Piovani, ο Astor Piazzolla, ο Kurt Weill, o Nino Rota ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Νίκος Κυπουργός , η Ελένη Καραΐνδρου, ο Πλάτων Ανδριτσάκης – τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε μεγάλες κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες .

Σχετικές ειδήσεις
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.
Οι Los Mafiosos live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
17.02.2016 17:03
Οι Los Mafiosos, η πρώτη μπάντα που παίζει λάτιν μουσική με ελληνικό στίχο αποκλειστικά, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage τρεις Δευτέρες, 22 και 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου. Οι Los Mafiosos ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη, μέσα στην καρδιά των Αποκρεών! Τρεις βραδιές γεμάτες χορό, κέφι και θετική ενέργεια!
Ακύρωση - Τσικνοπέμπτη με τον Κωστή Αβυσσινό στο Γυάλινο – UpStage
16.02.2016 14:26
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.