Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Donnarte στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage

Οι Donnarte στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage

Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις ξεχωριστές καλλιτέχνιδες, oι Donnarte, γεμίζουν με την ευαισθησία τους το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.

Δύο μοναδικές βραδιές, γεμάτες τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή στο παγκόσμιο σινεμά και στο θέατρο. Κυριακή, 21 και 28 Φεβρουαρίου.

Το μουσικό σχήμα Donnarte, που αποτελείται από την Θάλεια Αθανήτη στο πιάνο , την Ήβη Παπαθανασίου στο τσέλο , την Κορίνα Παπαδόδημα στο βιολί και την ηθοποιό-τραγουδίστρια Μαριάνθη Σοντάκη στο τραγούδι, ερμηνεύει τραγούδια σπουδαίων συνθετών όπως ο Nicola Piovani, ο Astor Piazzolla, ο Kurt Weill, o Nino Rota ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Νίκος Κυπουργός , η Ελένη Καραΐνδρου, ο Πλάτων Ανδριτσάκης – τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε μεγάλες κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες .

Σχετικές ειδήσεις
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.