Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.

Και για το λόγο αυτό καλεί ξανά την ίδια ομάδα που πραγματοποίησε δύο χρόνια πριν την εξαιρετική συναυλία «Ον Έαρ», δηλαδή τρείς τραγουδοποιούς, τον Απόστολο Ρίζο, τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και τον Σταμάτη Μορφονιό αλλά και την ηθοποιό και ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη.  

Αυτή τη φορά στήνουν μαζί ένα απρόβλεπτο ρεμπέτικο – λαϊκό γλέντι με τίτλο “Το Ραδιόφωνο στα βραχέα” ενώ σε αυτό το post-ρεμπέτικο πάλκο προσκαλούν και τις σπουδαίες ερμηνεύτριες Μαριώ και Φωτεινή Βελεσιώτου.

Τις ερμηνείες τους συνοδεύουν και ενορχηστρώνουν δύο από τους σπουδαιότερους μουσικούς του είδους: ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο Νίκος Τατασόπουλος.

Αναμένονται και συμμετοχές-έκπληξη από σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τις συναυλίες του ραδιοφώνου.

Το www.toradiofono.gr πλησιάζει στην συμπλήρωση τριών ετών λειτουργίας και έχει πια πολλά να θυμάται κι ακόμη περισσότερα να προτείνει. Συνεχίζει σαν μια παρέα που επιμένει κόντρα στον καιρό, αυτοδιαχειριζόμενο και αυτοχρηματοδοτούμενο. Όλοι οι καλλιτέχνες της συγκεκριμένης συναυλίας συμμετέχουν δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξη, την εκτίμηση και τη βοήθειά τους στο στοίχημα που βάλαμε τρία χρόνια πριν: Να φτιάξουμε ένα Ραδιόφωνο έτσι όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε.

Artwork: Πέτρος Παράσχης