Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το DigitalWave03 έρχεται στην Αθήνα στο Art House όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα τριήμερο προβολών που θα περιλαμβάνει όλο το διαγωνιστικό του πρόγραμμα.

Ταινίες, που αγκαλιάστηκαν από το κοινό του 49ου ΦΚΘ, όπως οι: Ecce Momo! του Ανέστη Χαραλαμπίδη που απέσπασε τον Ψηφιακό Αλέξανδρο εξ ημισείας με Το σύνδρομο της Χιονάτης του Άγγελου Σπάρταλη το οποίο κέρδισε και το βραβείο κοινού Fischer του DigitalWave, Η μουσική των προσώπων του Νίκου Κορνήλιου που κέρδισε το ειδικό βραβείο της επιτροπής του  DigitalWave03, Οι αιτίες των πραγμάτων του Γιώργου Σερβετά,  το Dreaming to change του Κώστα Καρύδα και το Unitas του Κωστή Μπασογιάννη, θα δώσουν στους θεατές μια ολοκληρωμένη εικόνα του τμήματος του Φεστιβάλ, που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύγχρονη ελληνική ψηφιακή δημιουργία.

Κινηματογράφος και πολλά μουσικά events, θα δώσουν το στίγμα του τριημέρου, προσφέροντας μια διαφορετική πρόταση σε όσους αγαπούν το σινεμά, την ψηφιακή τέχνη, τον διάλογο, την δημιουργική συνδιαλλαγή! Μετά τις προβολές θα ακολουθήσει πάρτι με Djset από τον κριτικό κινηματογράφου και DJ Ηλία Φραγκούλη!