Ο Σταμάτης Τσαρουχάς κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του και μετά από δύο κωμωδίες στη σειρά σκηνοθετεί την ταινία Carousel που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σοφίας Σωτηρίου το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Τίτλος αλληγορικός το Carousel συμβολίζει τους κύκλους της ζωής της Έλλης, μιας νέας γυναίκας που έχοντας θεραπευτεί από τα ψυχολογικά της τραύματα – ύστερα από βιασμό που υπέστη στα εφηβικά της χρόνια- δίνει τον αγώνα της ζωής. Φωτογράφος στο επάγγελμα αφιερώνει πολύ χρόνο στη φροντίδα ανήλικων παιδιών που έχουν κακοποιηθεί. Συγχρόνως για βιοποριστικούς λόγους έχει ανοίξει μαζί με τη φίλη της Όλγα ένα café. Κι ενώ όλα φαίνονται ισορροπημένα στη ζωή της μια σειρά από διαδοχικά περιστατικά τη γυρίζουν πίσω. Οι σκιές του παρελθόντος συναντώνται με το παρόν μ’ αποτέλεσμα η ζωή της Έλλης να μετατραπεί σε κόλαση…

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Σωτηρίου, Τάκης Μόσχος, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Ζαχαρίας Ρόχας, Κώστας Τερζάκης, Νίκος Παντελίδης, Όλγα Ρούμελη, Πελαγία Αγγελίδου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Γεωργία Ανδρικάκη, Αγάπη Μανουρά, Τάσος Παλαντζίδης.