Το ετήσιο πάρτυ μασκέ κοπής της πίτας της ImproVIBE είναι γεγονός! Φέτος, πιο μεγάλο από ποτέ και, όπως πάντα, με δωρεάν είσοδο!

Κάθε χρόνο στα τέλη του Φεβρουαρίου, η ImproVIBE, η σχολή Improv Comedy Theater της Αθήνας, στήνει ένα ξέφρενο πάρτυ για να γιορτάσει άλλον ένα χρόνο γεμάτο Improv Comedy και άλλη μία εκπληκτική τουρτοβασιλόπιτα.

Το φετινό πάρτυ θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, και δεν είναι απλά άλλο ένα πάρτυ μέχρι πρωίας. Είναι μια γιορτή του Improv Comedy. Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα μίνι θεατρικό φεστιβάλ παραστάσεων Improv Comedy, στο οποίο θα παίξουν όλοι οι θίασοι Improvised Theater της Αθήνας. Θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας την εξέλιξη του Improv Comedy και γι΄αυτό σας παρουσιάζουμε κάθε θίασο ξεχωριστά, αλλά και 2 mixer teams στα οποία θα συνυπάρξουν 3 θίασοι ταυτόχρονα! Στη διάρκεια των παραστάσεων, φυσικά, το μπαρ λειτουργεί κανονικά με χαμηλότατες τιμές που έχουμε κλείσει ειδικά για αυτή τη βραδιά. (Εξάλλου, όσο πιο πολύ πίνετε, τόσο πιο αστείοι γινόμαστε.)

Πρόγραμμα παραστάσεων:

19:00 – 20:30

Bourou-Bourou

Side kick

Bus Και

Mixer Team 1

 

21:00 – 22:30

Γλυκές Ρέγγες

4Long

30σε60

Mixer Team 2

Αμέσως μετά ξεκινάει το πάρτυ. Οι DJs μας ξεκινάνε με τις μουσικάρες τους, το μπαρ συνεχίζει να σερβίρει, θα χαρίσουμε μοναδικά δώρα κόβοντας την πίτα, και η βραδιά δεν τελειώνει μέχρι να ξημερώσει και να ξανανυχτώσει! Και μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά των απόκρεων, το πάρτυ είναι μασκέ. Το θέμα: ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ!

Go crazy! Ντυθείτε Batman. Ντυθείτε Ironman. Ντυθείτε Σούπερ-Γκούφυ. Ντυθείτε Κάπταιν Πιγκάλ και Wonder Toilet. Ντυθείτε Μαντάμ Σαρδάμ και Mr. Not-so-fantastic . Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει, εμπνευστείτε από το θέμα και ντυθείτε ό,τι θέλετε!

Και όλα αυτά, στον καταπληκτικό χώρο του The Hub Events, στα κάτω Πετράλωνα, Αλκμήνης 5, μόλις τρία λεπτά από το μετρό Κεραμεικός.

Σε περιμένουμε στις 27 Φεβρουαρίου για άλλη μία αξέχαστη βραδιά, γεμάτη αυτοσχεδιαστική κωμωδία, μουσική, ποτό, χορό, πανέμορφους ανθρώπους, και την πιο ζωντανή ατμόσφαιρα που έχεις ζήσει ποτέ.