Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

To Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce – Deree – Alba) εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην 140χρονη ιστορία του, εισάγοντας μία νέα εικαστική ταυτότητα για τον οργανισμό σαν σύνολο, αλλά και για τις τρεις εκπαιδευτικές του μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce, το κολλέγιο Deree και το Alba Graduate Business School.

H νέα εικαστική ταυτότητα παρουσιάζει με σαφήνεια την οργανωτική διάρθρωση του Κολλεγίου, που «ενώνει» κάτω από μία εκπαιδευτική ομπρέλα τις τρεις μονάδες, υπογραμμίζοντας την κοινή τους αποστολή. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce και την τριτοβάθμια εκπαίδευση με το Deree (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα) και το Alba (μεταπτυχιακά προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Τον νέο «θυρεό» του Κολλεγίου συμπληρώνει ένα ευέλικτο σχήμα στα ιστορικά χρώματα κάθε μονάδας, που συμβολίζει την ακαδημαϊκή εστία: έναν χώρο που καλλιεργεί και εξελίσσει την γνώση κι ένα «σπίτι» για κάθε μαθητή και φοιτητή.

Η παρουσίαση της νέα εικαστικής ταυτότητας συμπίπτει με τον εορτασμό των 140 χρόνων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και σηματοδοτεί τη σύγχρονη πορεία και τη συνέχιση της μακράς ιστορίας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Τη νέα εικαστική ταυτότητα του Κολλεγίου δημιούργησε το πολυβραβευμένο design group Beetroot.

Σχετικές ειδήσεις
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Το 4ο Employability 2016- The Job Fair στην Τεχνόπολη
13.09.2016 16:43
Ένα από τα μεγαλύτερα Job Fair που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά, από το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το Mediterranean College.
Συνεργασία Mediterranean College‬ και Ομίλου Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics‬
22.04.2016 10:33
Μια ακόμη κορυφαία συνεργασία στρατηγικής σημασίας για το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο‬ της Ελλάδας. Στο πλαίσιο διεύρυνσης των συνεργασιών με πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο τους, το Mediterranean College‬, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics, την κορυφαία εταιρεία logistics, μεταφορών, αποθηκεύσεων, μετακομίσεων & διανομών της Ελλάδας. ‬‬‬
36η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College
28.01.2016 14:43
Μοναδικές στιγμές σηματοδοτούν τη φοιτητική ζωή στο Mediterranean College. Στιγμές γεμάτες γνώση και συναρπαστικές εμπειρίες που αποδεικνύουν ότι το Κολλέγιο είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομη επαφή και ουσιαστική σχέση με τους φοιτητές του.
Συνεργασία του Mediterranean College με την Farantouris Insurance & Financial Advisors
18.01.2016 14:01
Μια ακόμη σημαντική συνεργασία για το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδος είναι γεγονός. Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του Mediterranean College και της εταιρίας Farantouris Insurance & Financial Advisors.