Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Νέα εικαστική ταυτότητα για το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

To Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce – Deree – Alba) εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην 140χρονη ιστορία του, εισάγοντας μία νέα εικαστική ταυτότητα για τον οργανισμό σαν σύνολο, αλλά και για τις τρεις εκπαιδευτικές του μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce, το κολλέγιο Deree και το Alba Graduate Business School.

H νέα εικαστική ταυτότητα παρουσιάζει με σαφήνεια την οργανωτική διάρθρωση του Κολλεγίου, που «ενώνει» κάτω από μία εκπαιδευτική ομπρέλα τις τρεις μονάδες, υπογραμμίζοντας την κοινή τους αποστολή. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με το Γυμνάσιο και Λύκειο Pierce και την τριτοβάθμια εκπαίδευση με το Deree (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα) και το Alba (μεταπτυχιακά προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων).

Τον νέο «θυρεό» του Κολλεγίου συμπληρώνει ένα ευέλικτο σχήμα στα ιστορικά χρώματα κάθε μονάδας, που συμβολίζει την ακαδημαϊκή εστία: έναν χώρο που καλλιεργεί και εξελίσσει την γνώση κι ένα «σπίτι» για κάθε μαθητή και φοιτητή.

Η παρουσίαση της νέα εικαστικής ταυτότητας συμπίπτει με τον εορτασμό των 140 χρόνων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και σηματοδοτεί τη σύγχρονη πορεία και τη συνέχιση της μακράς ιστορίας του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού.

Τη νέα εικαστική ταυτότητα του Κολλεγίου δημιούργησε το πολυβραβευμένο design group Beetroot.

Σχετικές ειδήσεις
DevelopingU: 200+ Σεμινάρια Επαγγελματικών Δεξιοτήτων στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο
24.01.2017 12:20
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στα σεμινάρια των Ημερών Σταδιοδρομίας «Developing U”, που θα λάβουν χώρα στα campuses Αθήνας, Αμαρουσίου, Πειραιά και Θεσσαλονίκης μεταξύ 6-17 Φεβρουαρίου 2017.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Το 4ο Employability 2016- The Job Fair στην Τεχνόπολη
13.09.2016 16:43
Ένα από τα μεγαλύτερα Job Fair που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά, από το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το Mediterranean College.
Η Henkel και η Lidl Hellas στηρίζουν το Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια
15.06.2016 12:00
Η εταιρία Henkel με τα αγαπημένα σας προϊόντα Palette, Syoss, Fa και Theramed σε συνεργασία με τη Lidl Hellas, προσφέρουν 10 υποτροφίες στο Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια σε μαθητές με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες, αλλά με περιορισμένα οικονομικά μέσα.
Συνεργασία Mediterranean College‬ και Ομίλου Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics‬
22.04.2016 10:33
Μια ακόμη κορυφαία συνεργασία στρατηγικής σημασίας για το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο‬ της Ελλάδας. Στο πλαίσιο διεύρυνσης των συνεργασιών με πρωτοπόρες εταιρίες στον κλάδο τους, το Mediterranean College‬, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο Orphee Beinoglou International Forwarders and Logistics, την κορυφαία εταιρεία logistics, μεταφορών, αποθηκεύσεων, μετακομίσεων & διανομών της Ελλάδας. ‬‬‬