Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Η Αφροδίτη Μάνου και ο Νίκος Πλατύραχος ζωντανά στο Ξέφωτο

Η Αφροδίτη Μάνου και ο Νίκος Πλατύραχος ζωντανά στο Ξέφωτο

Το Ξέφωτο με χαρά φιλοξενεί την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 μια μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την τραγουδίστρια, συνθέτρια, στιχουργό, Αφροδίτη Μάνου.

 

Από τον «Φθινοπωρινό σκύλο» στ' «Αριστερά στην Εδέμ» κι απ' το “Ragtime” στο Μπαγιαντέρα. Κι απ΄ τον «Βασιλιά κι εγώ» στη «Νύχτα» και τη «Μέρα μιας Μαίρης». Αλλά μάλλον «Εχει ο Θεός», αφού τελικά το «Τραγούδι του Μάνου» το τραγουδάει η Αφροδίτη Μάνου μαζί με τόσα άλλα σ’ αυτό το ιδιαίτερο, όμορφο κι απρόσμενο One Night Stand, όπου μαζί με τον συνθέτη Νίκο Πλατύραχο συνέργησαν ποιητικά και μουσικά, ώστε να προκύψει μία γεμάτη «Χρώματα κι αρώματα» παράσταση , που θέλουν να τη μοιραστούν με τον όποιο υποψιασμένο, ή …ανυποψίαστο εθελοντή του ονείρου. «Βραδιάζει» λοιπόν κι ο «Κυρ Αντώνης» ακόμα περιμένει… Σας περιμένουμε κι εμείς.

 

Στο βιολοντσέλλο η Χριστίνα Κολοβού.

Σχετικές ειδήσεις
O Κώστας Μακεδόνας στο Kremlino
17.10.2016 13:58
Ο Κώστας Μακεδόνας, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, παρέα με την ταλαντούχα, νέα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και έξι εξαιρετικούς μουσικούς, ξεκινά τις χειμερινές του εμφανίσεις με αφετηρία τη νέα μουσική σκηνή του Πειραιά "Κρεμλίνο", για δύο διήμερα, 28 / 29 Οκτωβρίου και 4 / 5 Νοεμβρίου.
Ο Νίκος Βενετάκης ζωντανά στο Γυάλινο – Up Stage
09.05.2016 11:41
Με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, «Άγνωστη Πορεία» ο Νίκος Βενετάκης, ο νέος Κρητικός τραγουδιστής και λαουτιέρης, που αυτοαποκαλείται "διασκεδαστής", ξεκινά την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 από το Γυάλινο –Up Stage να μας συστήνεται και να ζητά μια θέση στις καρδιές μας.
Ο Γιώργος Καζαντζής και η Λιζέτα Καλημέρη ζωντανά στο Μύλος Club
09.02.2016 12:17
Ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο και η τραγουδίστρια Λιζέτα Καλημέρη, μας ταξιδεύουν απέριττα στον υπέροχο μουσικό τους κόσμο, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μύλος Club.
Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού 5: Τριήμερο εορταστικών δράσεων στη Στέγη
27.11.2015 15:08
Με τους Αγώνες Δημιουργίας Ελληνικού Τραγουδιού να γιορτάζουν πέντε χρόνια δημιουργίας, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση αποδεικνύουν μέσα από διαφορετικούς κύκλους εκδηλώσεων πως η ελληνική μουσική δημιουργία έχει παρόν και ακόμα πιο συναρπαστικό μέλλον.
Η Αφροδίτη Μάνου στο Ρυθμός Stage
09.11.2015 12:25
Η Αφροδίτη Μάνου είναι από τους πιο “ακριβοθώρητους” καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι εμφανίσεις της λιγοστές και μετρημένες. Έτσι, ο “Ρυθμός Stage”, το γνωστό μας στέκι του καλού ελληνικού τραγουδιού, με χαρά θα την φιλοξενήσει σε δύο από τις σπάνιες εμφανίσεις της, 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.