Την Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη συναντάμε τους Όναρ που μας παρουσιάζουν δικές τους επιτυχίες αλλά και τραγούδια του Σαββόπουλου και των U2 δείχνοντας μας τον τρόπο με τον οποίο δημιούργησαν τα δικά τους τραγούδια ενώνοντας παρόν και παρελθόν.

Εξοπλισμένοι με καινούρια και παλιά τραγούδια οι έρχονται να μας ζεστάνουν την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική παράσταση. Έχοντας στο ενεργητικό τους ήδη εφτά  δίσκους, συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα μαζί με υλικό από δικές τους δουλειές αλλά ταυτόχρονα δοκιμάζουν να μας συστήσουν τις επιρροές τους.

Τραγούδια που μας κάνουν να σκεφτούμε, να ταξιδέψουμε και να αφεθούμε. Τραγούδια που ενώνουν μουσικούς και ακροατές, θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα, μέσα από το δυναμισμό που οι ΟΝΑΡ ξέρουν να μεταφέρουν, θα δοκιμάσουν να μας μεταδώσουν τη δική τους ενέργεια μέσα από την μουσική τους. Ο τρόπος απλός και δοκιμασμένος, όσο δοκιμασμένοι είναι και οι στίχοι και οι μελωδίες τους.