Η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για δύο ακόμη μοναδικά live.

Μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της τη σεζόν που προηγήθηκε, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και μαζί με τους ξεχωριστούς μουσικούς της παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει σε αγαπημένους μουσικούς σταθμούς μέσα από την προσωπική και ιδιαίτερη ερμηνευτική της ματιά ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε και τραγούδια από το δίσκο της «Όλα όσα αγαπώ». Σε ένα πρόγραμμα που θα έχει από Μ.Χατζιδάκι, Δ.Σαββόπουλο και Leonard Cohen μέχρι Ν.Ζούδιαρη και Σ.Κραουνάκη θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε γνωστά κομμάτια με έναν άλλο τρόπο ενώ ενώνει δυτικά ακούσματα με τους δρόμους της Ανατολής! Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της δισκογραφική δουλειά οπότε σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση και από τα νέα της τραγούδια…

Κάθε live της Γιάννας Βασιλείου έχει όλα όσα την συγκινούν: ωραία τραγούδια, καλούς μουσικούς, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις! Η μελωδική της φωνή, οι “φρέσκες” ενορχηστρώσεις της και η αέρινη παρουσία της συνθέτουν ένα πολύ ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό μίγμα που καταφέρνει να μας συνεπάρει και να μας συγκινήσει.

Μην το χάσετε!

Μουσικοί:

Ενορχηστρώσεις-Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Βιόλα: Μιχάλης Καταχανάς
Μπάσο: Ντίνος Μάνος
Τύμπανα: Βασίλης Ποδαράς
Ηχοληψία: Φώτης Παπαθεοδώρου

http://www.yannavasileiou.com