Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Γιάννα Βασιλείου με special guests στο Σταυρό του Νότου

Η Γιάννα Βασιλείου με special guests στο Σταυρό του Νότου

Η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για δύο ακόμη μοναδικά live.

Μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της τη σεζόν που προηγήθηκε, ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και μαζί με τους ξεχωριστούς μουσικούς της παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει σε αγαπημένους μουσικούς σταθμούς μέσα από την προσωπική και ιδιαίτερη ερμηνευτική της ματιά ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε και τραγούδια από το δίσκο της «Όλα όσα αγαπώ». Σε ένα πρόγραμμα που θα έχει από Μ.Χατζιδάκι, Δ.Σαββόπουλο και Leonard Cohen μέχρι Ν.Ζούδιαρη και Σ.Κραουνάκη θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε γνωστά κομμάτια με έναν άλλο τρόπο ενώ ενώνει δυτικά ακούσματα με τους δρόμους της Ανατολής! Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της δισκογραφική δουλειά οπότε σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση και από τα νέα της τραγούδια...

Κάθε live της Γιάννας Βασιλείου έχει όλα όσα την συγκινούν: ωραία τραγούδια, καλούς μουσικούς, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις! Η μελωδική της φωνή , οι "φρέσκες" ενορχηστρώσεις της και η αέρινη παρουσία της συνθέτουν ένα πολύ ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό μίγμα που καταφέρνει να μας συνεπάρει και να μας συγκινήσει.

Μην το χάσετε!

Μουσικοί:

Ενορχηστρώσεις-Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Βιόλα: Μιχάλης Καταχανάς
Μπάσο: Ντίνος Μάνος
Τύμπανα: Βασίλης Ποδαράς
Ηχοληψία: Φώτης Παπαθεοδώρου

http://www.yannavasileiou.com

Σχετικές ειδήσεις
Οι Εκείνος + Εκείνος και οι 2002GR live στο Club του Σταυρού του Νότου
03.02.2017 14:17
Οι Εκείνος + Εκείνος επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, με special guests τους 2002GR!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Η Γιάννα Βασιλείου live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
07.07.2016 16:13
Η Γιάννα Βασιλείου θα εμφανιστεί για ένα live στο café του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016.
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!