Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι Normal live στο Faust

Οι Normal live στο Faust

Μετά την επιτυχημένη πρώτη για το 2016 sold out εμφάνιση, οι Νοrmal επιστρέφουν στην σκηνή του Faust.

Μια δυναμική live performance η οποία αποτελείται από κομμάτια απο τον ντεμπούτο δίσκο τους Gravity, νέα κομμάτια από τον επερχόμενο τους δίσκο και επιλογές από τραγούδια  διασκευασμένα, που έχουν σκοπό να αναδείξουν την νέα alternative ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Normal ξεφυλλίζουν παρέα με το κοινό τους νοσταλγικά ,ένα προσωπικό  ημερολόγιο αναμνήσεων-πεποιθήσεων ,με μουσικές που έχουν στόχο να μπουν στην ουσία του τραγουδιού.

Σε ένα δίωρο set οι Normal σκιαγραφούν μέσω του ήχου τους της δεκαετίες που πέρασαν ,το σήμερα, το αύριο. Με τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά, όχι μόνο μέσα από τα κείμενα, αλλά και από τις μουσικές φόρμες. Τραγούδια που οξύνουν την κρίση των ανθρώπων μιας  και η βαρβαρότητα αυτής της εποχής επιβάλει αυτήν την διαδικασία.

Τους Normal αποτελούν οι:

Γιάννης Σώκιαλης: Τραγούδι, μπάσο
Βαγγέλης Κρίθαρης: Kιθάρες, πλήκτρα και φωνητικά
Αλέξης Αλεξίου: Tύμπανα, κρουστά
Ήχος: Θάνος Σκοπελίτης
Φώτα: Jim Laios

Links: www.facebook.com/normalband

Σχετικές ειδήσεις
Οι Normal live στο Faust
08.11.2016 14:54
Οι Normal δίνουν το πρώτο ραντεβού του χειμώνα με το κοινό τους στην κάρδια της Αθηνάς, στην υπέροχη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 15 Νοέμβριου 2016.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Οι Les SkartOi! live στο Faust
12.01.2016 16:26
Οι Les SkartOi! 9Μελης Reggae – Ska μπάντα με 10ετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα, μετά από ένα άκρως δημιουργικό καλοκαίρι και μια δυναμική εμφάνιση στο Rockwave Festival, συνεχίζουν τον χειμερινό κύκλο εμφανίσεων τους στην Αθήνα και το Faust Bar - Theatre, όπου θα ακουστούν και τα κομμάτια του νέου τους ΕΡ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες!
Οι Normal επιστρέφουν στο Faust
08.01.2016 14:44
Η σκηνή του Faust υποδέχεται τους Normal την Tρίτη 12 Ιανουαρίου στην πρώτη τους εμφάνιση για το 2016.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.