Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Normal live στο Faust

Οι Normal live στο Faust

Μετά την επιτυχημένη πρώτη για το 2016 sold out εμφάνιση, οι Νοrmal επιστρέφουν στην σκηνή του Faust.

Μια δυναμική live performance η οποία αποτελείται από κομμάτια απο τον ντεμπούτο δίσκο τους Gravity, νέα κομμάτια από τον επερχόμενο τους δίσκο και επιλογές από τραγούδια  διασκευασμένα, που έχουν σκοπό να αναδείξουν την νέα alternative ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Normal ξεφυλλίζουν παρέα με το κοινό τους νοσταλγικά ,ένα προσωπικό  ημερολόγιο αναμνήσεων-πεποιθήσεων ,με μουσικές που έχουν στόχο να μπουν στην ουσία του τραγουδιού.

Σε ένα δίωρο set οι Normal σκιαγραφούν μέσω του ήχου τους της δεκαετίες που πέρασαν ,το σήμερα, το αύριο. Με τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά, όχι μόνο μέσα από τα κείμενα, αλλά και από τις μουσικές φόρμες. Τραγούδια που οξύνουν την κρίση των ανθρώπων μιας  και η βαρβαρότητα αυτής της εποχής επιβάλει αυτήν την διαδικασία.

Τους Normal αποτελούν οι:

Γιάννης Σώκιαλης: Τραγούδι, μπάσο
Βαγγέλης Κρίθαρης: Kιθάρες, πλήκτρα και φωνητικά
Αλέξης Αλεξίου: Tύμπανα, κρουστά
Ήχος: Θάνος Σκοπελίτης
Φώτα: Jim Laios

Links: www.facebook.com/normalband

Σχετικές ειδήσεις
Οι Οpera Chaotique επιστρέφουν στο Faust
23.02.2017 11:24
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με "The worst of...". Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Οι Εκμέκ live στο Faust
13.12.2016 14:34
Οι ΕΚΜΕΚ, το γλυκό μυστικό της Θεσσαλονίκης που αρχίζει να μαθαίνει πια και η Αθήνα, μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση τον Οκτώβριο, επιστρέφουν στο FAUST την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.
Οι Normal live στο Faust
08.11.2016 14:54
Οι Normal δίνουν το πρώτο ραντεβού του χειμώνα με το κοινό τους στην κάρδια της Αθηνάς, στην υπέροχη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 15 Νοέμβριου 2016.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.