Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Οι Normal live στο Faust

Οι Normal live στο Faust

Μετά την επιτυχημένη πρώτη για το 2016 sold out εμφάνιση, οι Νοrmal επιστρέφουν στην σκηνή του Faust.

Μια δυναμική live performance η οποία αποτελείται από κομμάτια απο τον ντεμπούτο δίσκο τους Gravity, νέα κομμάτια από τον επερχόμενο τους δίσκο και επιλογές από τραγούδια  διασκευασμένα, που έχουν σκοπό να αναδείξουν την νέα alternative ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Normal ξεφυλλίζουν παρέα με το κοινό τους νοσταλγικά ,ένα προσωπικό  ημερολόγιο αναμνήσεων-πεποιθήσεων ,με μουσικές που έχουν στόχο να μπουν στην ουσία του τραγουδιού.

Σε ένα δίωρο set οι Normal σκιαγραφούν μέσω του ήχου τους της δεκαετίες που πέρασαν ,το σήμερα, το αύριο. Με τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά, όχι μόνο μέσα από τα κείμενα, αλλά και από τις μουσικές φόρμες. Τραγούδια που οξύνουν την κρίση των ανθρώπων μιας  και η βαρβαρότητα αυτής της εποχής επιβάλει αυτήν την διαδικασία.

Τους Normal αποτελούν οι:

Γιάννης Σώκιαλης: Τραγούδι, μπάσο
Βαγγέλης Κρίθαρης: Kιθάρες, πλήκτρα και φωνητικά
Αλέξης Αλεξίου: Tύμπανα, κρουστά
Ήχος: Θάνος Σκοπελίτης
Φώτα: Jim Laios

Links: www.facebook.com/normalband

Σχετικές ειδήσεις
Οι Εκμέκ live στο Faust
13.12.2016 14:34
Οι ΕΚΜΕΚ, το γλυκό μυστικό της Θεσσαλονίκης που αρχίζει να μαθαίνει πια και η Αθήνα, μετά την εξαιρετική τους πρώτη εμφάνιση τον Οκτώβριο, επιστρέφουν στο FAUST την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.
Οι Normal live στο Faust
08.11.2016 14:54
Οι Normal δίνουν το πρώτο ραντεβού του χειμώνα με το κοινό τους στην κάρδια της Αθηνάς, στην υπέροχη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 15 Νοέμβριου 2016.
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο Faust
27.10.2016 17:32
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο αγαπημένο μας στέκι, το Faust, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.