Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

The Rockets Live

The Rockets Live
Η μπάντα με το φανατικότερο κοινό στην Ελληνική Rockabilly σκηνή , με νέο υλικό και τρελή διάθεση είναι έτοιμη να μας εκτοξεύσει ξανά στους γαλαξίες του Rock N’Roll στο Τiki Athens.

Οι Rockets σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2004, από τον Ace Moreno και τον Buddy 67s. Μέσα από την περιπλάνησή τους στις μουσικές φόρμες του Rock N’ Roll και σαφώς επιρρεασμένοι από τον πρωτόγωνο και ξερό ήχο των 50s αποφάσισαν την διαγαλαξιακή πορεία τους μέσα στο χρόνο.

Στο ενεργητικό τους οι επιτυχημένες εμφανίσεις με τους θρυλικούς Robert Gordon & Chris Spedding και the Meteors και οι εμφανίσεις τους στο Ελληνικό Rockabilly fest White Boppin’ Tower παρέα με ονόματα όπως: Ronnie Nightin’ Gale & the Haydocks, Trisonics, Black Raven, Jungle Tigers και the Hellcats.

Οι  Rockets είναι: Ace Moreno: Vocals, Guitar, Buddy 67s: Slap Bass, Back Vocals, Pete: Lead Guitar, Back Vocals.


Σχετικές ειδήσεις
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.
Οι Vanilla Swing live στο Gazarte
04.02.2016 16:47
Οι VaniLa Swing, ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE με... άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση σε ένα δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους αλλά και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν, σε ρυθμούς Rock n Roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40 με αναφορές στο χθες και στο σήμερα.
Το Χειμωνιάτικο ταξίδι, του Σούμπερτ από το Ελληνικό Σχέδιο στη Στέγη
03.02.2016 10:18
Το Ελληνικό Σχέδιο συνεχίζει τον κύκλο των τριών συναυλιών, όπου παρουσιάζονται κλασικά ή καινούρια έργα. Με διάθεση παιχνιδιού, πειράματος, πρόκλησης, δοκιμής, αλλά και με την ελπίδα να προκύψει κάτι καινούριο, ενδιαφέρον, δυναμικό, προς απόλαυση, τέρψη και σκέψη.