Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

The Rockets Live

The Rockets Live
Η μπάντα με το φανατικότερο κοινό στην Ελληνική Rockabilly σκηνή , με νέο υλικό και τρελή διάθεση είναι έτοιμη να μας εκτοξεύσει ξανά στους γαλαξίες του Rock N’Roll στο Τiki Athens.

Οι Rockets σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2004, από τον Ace Moreno και τον Buddy 67s. Μέσα από την περιπλάνησή τους στις μουσικές φόρμες του Rock N’ Roll και σαφώς επιρρεασμένοι από τον πρωτόγωνο και ξερό ήχο των 50s αποφάσισαν την διαγαλαξιακή πορεία τους μέσα στο χρόνο.

Στο ενεργητικό τους οι επιτυχημένες εμφανίσεις με τους θρυλικούς Robert Gordon & Chris Spedding και the Meteors και οι εμφανίσεις τους στο Ελληνικό Rockabilly fest White Boppin’ Tower παρέα με ονόματα όπως: Ronnie Nightin’ Gale & the Haydocks, Trisonics, Black Raven, Jungle Tigers και the Hellcats.

Οι  Rockets είναι: Ace Moreno: Vocals, Guitar, Buddy 67s: Slap Bass, Back Vocals, Pete: Lead Guitar, Back Vocals.


Σχετικές ειδήσεις
Denise King και Gas Blus Band live στο Half Note
22.02.2017 14:52
Μια μεγάλη φωνή της jazz, η πολυτάλαντη Denise King, που βαδίζει στα χνάρια της Sarah Vaughan, τραγουδάει τα blues μαζί με την σπουδαία μπάντα Gas Blues Band στις πρώτες της εμφανίσεις στην Ελλάδα. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 3 έως Δευτέρα 6 Μαρτίου, θα την απολαύσουμε στη σκηνή του Half Note Jazz Club να βάζει γκάζια στην blues διάθεση μας!
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.
Η Μαρία Λατσίνου live στο Κελάρι Athenaeum
16.05.2016 10:49
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της η Μαρία Λατσίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της. Τελευταίο live της για αυτή τη σαιζόν, πριν αρχίσει τις εμφανίσεις της εκτός Αθηνών για το καλοκαίρι, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Κελάρι Athenaeum, στο Θησείο.