Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Πατήστε γκάζι με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé και τα Hot Wheels!

Πατήστε γκάζι με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé και τα Hot Wheels!

Με «τέρμα τα γκάζια» ξεκινά η φετινή χρονιά για τους μικρούς φίλους, αφού τα αγαπημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα Hot Wheels καταφθάνουν στα παιδικά δημητριακά της Nestlé. Ακόμα μια φορά τα παιδικά δημητριακά της Nestlé συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη γεύση και τη διασκέδαση, προσφέροντας σειρά από εκπλήξεις και μοναδικά δώρα.

 

Αναζητήστε, 1 από τα 3 διαφορετικά συλλεκτικά αυτοκινητάκια Hot Wheels, μέσα στις ειδικές συσκευασίες δημητριακών NESQUIK®, HONEY CHEERIOS® και COOKIE CRISP® και ετοιμαστείτε για τις πιο συναρπαστικές κόντρες, χωρίς προηγούμενο.

 

Επιπλέον, ανακαλύψτε στις συσκευασίες δημητριακών NESQUIK DUO®, COOKIE CRISP® και CHOCAPIC® μία μοναδική συλλογή από super αυτοκόλλητα που θα κάνουν το «όχημα» σας να ξεχωρίζει. Κολλήστε τα και δώστε ξεχωριστό στυλ στους τροχούς σας! 

 

Με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé, τα παιδιά απολαμβάνουν ένα ισορροπημένο και απολαυστικό πρωινό που συνδυάζεται με παιχνίδι… υψηλών ταχυτήτων.

Σχετικές ειδήσεις
Το πρωινό σού ανήκει με τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé!
01.12.2016 14:40
Κάθε πρωί, το μόνο που σε χωρίζει από μια πιο «γεμάτη», θετική ζωή, γεμάτη ενέργεια είναι απλά μια απόφαση. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να το πιστέψεις: το πρωινό σου ανήκει!
Henkel Hellas στηρίζει για 3η χρονιά τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος»
14.10.2016 12:30
O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει ενεργά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Η Εποχή των Παγετώνων στα παιδικά δημητριακά της Nestlé!
16.08.2016 14:13
Το καλοκαίρι είναι εδώ και παρ’ όλη τη ζέστη η νέα ταινία «Εποχή των Παγετώνων» / “Ice Age” φτάνει στους κινηματογράφους!
Τα δημητριακά NESQUIK λένε «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη»!
31.03.2016 12:22
Tα δημητριακά NESQUIK®, σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, καλούν τα παιδιά να βάλουν τη φαντασία τους και να βοηθήσουν άλλα παιδιά που χρειάζονται φροντίδα.
Νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα
16.03.2016 15:59
Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® «υποκύπτουν» στον πειρασμό της σοκολάτας παραμένοντας ωστόσο σύμμαχος της σιλουέτας σας και σας παρουσιάζουν το νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα!