Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

DDJ-RZ και DDJ-RX: Οι πρώτοι controller για το rekordbox dj από την Pioneer

DDJ-RZ και DDJ-RX: Οι πρώτοι controller για το rekordbox dj από την Pioneer

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα παρουσιάζει τους DDJ-RZ και DDJ-RX – τους πρώτους controller που παρέχουν εγγενή έλεγχο του λογισμικού rekordbox dj. Οι controller προσφέρουν στους DJ που χρησιμοποιούν το rekordbox την απόλυτη ευελιξία και ευκολία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προετοιμάζουν τα κομμάτια τους στο rekordbox και κατόπιν να δίνουν άμεσα παραστάσεις με το λογισμικό, απευθείας από τον φορητό υπολογιστή τους.

Το rekordbox dj είναι ένα Plus Pack, το οποίο διατίθεται για αγορά μέσα από την τελευταία έκδοση του λογισμικού rekordbox. Απελευθερώνοντας το δυναμικό του rekordbox dj, προσφέρει στους DJ πρόσβαση σε δυνατότητες όπως Hot Cue (Σημεία άμεσης Έναρξης), Sampler (Δειγματοληψία), Slicer, Sound Colour FX (Εφέ Χρωματισμού Ήχου), Beat FX (Εφέ Beat), Beat Jump (Άλμα Beat), καθώς και στη λειτουργία Pad FX (εφέ μέσω επιφανειών παράστασης), για πρώτη φορά στον χώρο. Tα τέσσερα πλήκτρα FX του DDJ-RZ είναι προγραμματισμένα εκ των προτέρων για τα εφέ Space, Jet, Pitch και Filter, ενώ του DDJ-RX ενεργοποιούν τα εφέ Noise, Crush, Pitch και Filter. Επιπλέον, τα νέα controller υποστηρίζουν την Κατάσταση Slip (Ολίσθησης), η οποία συνεχίζει σιωπηλά την αναπαραγωγή κατά τη διάρκεια των loop, της αναπαραγωγής προς τα πίσω ή του scratching και επαναφέρει τη μουσική στο σωστό σημείο όταν ολοκληρωθεί η ενέργεια. Ακόμα, χάρη στην ταχύτατη απόκριση και στην επιβάρυνση επεξεργαστή και μνήμης που είναι η μικρότερη στην κατηγορία, αποτελεί έναν σταθερό και αξιόπιστο λογισμικό σε κάθε περιβάλλον .

Τα DDJ-RZ και DDJ-RX αντιγράφουν με απόλυτη ακρίβεια τη διάταξη των μηχανισμών του λογισμικού, επιτρέποντας διαισθητικές, δημιουργικές παραστάσεις. Τα Jog χαμηλής υστέρησης με ενσωματωμένη οθόνη, οι 16 πολύχρωμες Επιφάνειες Παράστασης και ο μίκτης τεσσάρων καναλιών προσφέρουν έλεγχο μέσω της αφής και εξαιρετικά γρήγορη απόκριση. Επιπλέον, οι δύο έξοδοι Master και η έξοδος Booth διασφαλίζουν συνδέσεις υψηλής ποιότητας με συστήματα επαγγελματικού εξοπλισμού. Νέα στοιχεία σε αυτούς τους controller είναι τα πλήκτρα παραμέτρων beat, η κατάσταση Sampler Cue (Αναπαραγωγή Δείγματος από Σημείο Έναρξης) και η κατάσταση Sequencer, η οποία επιτρέπει στον DJ να καταγράφει και να αναπαράγει άμεσα σε loop αλληλουχίες δειγμάτων. Επιπλέον, τα βελτιωμένα κανάλια MIC παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας.

Ο κορυφαίος DDJ-RZ επεκτείνει τις δημιουργικές δυνατότητες ακόμη περισσότερο, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του DDJ-RX και επιπλέον μαγνητικό crossfader επαγγελματικής ποιότητας κατασκευής και μεγάλα Jog, που κληρονόμησε από το κορυφαίο CDJ-2000NXS. Επιπλέον, διαθέτει ένα σύστημα δειγματοληψίας με ταλαντωτή (OSC Sampler), το οποίο επιτρέπει στους DJ να προσθέτουν τέσσερις προκαθορισμένους ήχους –Noise (Θόρυβος), Sine (Ημίτονο), Siren (Σειρήνα) και Horn (Κόρνα)– και να διαμορφώνουν την έξοδο χρησιμοποιώντας το κουμπί. Εναλλακτικά, οι DJ μπορούν να φορτώσουν τους δικούς τους ήχους στις συστοιχίες (banks) του rekordbox dj. Οι δύο κάρτες και θύρες USB, με επιλογέα εισόδου στην επάνω πλευρά, επιτρέπουν τη σύνδεση δύο φορητών υπολογιστών ταυτόχρονα για ομαλές εναλλαγές


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Σχετικές ειδήσεις
Προπαραγγελία για το νέο Samsung Galaxy Note7 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
18.08.2016 11:17
Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ έρχεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το νέο Samsung Galaxy Note7, το 4G+ Smartphone που ξεχωρίζει για το ξεχωριστό design, το μοναδικό του στυλ και τις αμέτρητες δυνατότητές του. Όσοι θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν στις ιστοσελίδες της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Το LG G5, η ναυαρχίδα της LG, ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ
26.05.2016 14:04
Tο πολυαναμενόμενο Smartphone LG G5 και τα εντυπωσιακά του αξεσουάρ LG Friends είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, δοκιμάζοντας παράλληλα τις απίστευτες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE.
Γνωρίστε τα νέα βελτιστοποιημένα συστήματα CDJ-2000NX2 και DJM-900NXS2 από την Intersys
12.04.2016 12:33
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα, παρουσιάζει το κορυφαίο επαγγελματικό σετ εξοπλισμού DJ, που κάνει ένα γιγάντιο βήμα στο μέλλον, με την αποκάλυψη των CDJ-2000NXS2 και DJM-900NXS2.
Ο 4ος κύκλος πλησιάζει και το House of Cards γίνεται… κανάλι για επεισόδια back2back!
01.03.2016 10:10
Η αγωνία και η ανυπομονησία έχει χτυπήσει «κόκκινο» όμως η μέρα που ο 4ος κύκλος του House of Cards θα παίξει επιτέλους στους δέκτες μας είναι πολύ κοντά… Την Πέμπτη 3 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV το νέο pop up κανάλι ΟΤΕ CINEMA House of Cards, αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά!
8ο Xinis Education Festival
29.02.2016 11:52
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης.