Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Δυνατά και live!

Δυνατά και live!
Ένα δυνατό τραγουδιστικό δίδυμο ξεκινά τις εμφανίσεις του στην X-ΕΔΡΑ. Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Τεντζεράκης θα τραγουδούν «Δυνατά» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 19 Οκτωβρίου.

Ένα δυνατό τραγουδιστικό δίδυμο ξεκινά τις εμφανίσεις του στην X-ΕΔΡΑ. Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Τεντζεράκης θα τραγουδούν «Δυνατά» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 19 Οκτωβρίου.

Η γνωστή πλέον και υπέροχη επίσης Δέσποινα Ολυμπίου μαζί με τον πολλά υσποσχόμενο Γιώργο Τεντζεράκη γεμίζουν τα Παρασκευοσαββατοκύριακά μας με πολύ δυνατή μουσική και αγαπημένα τραγούδια.

Τα τραγούδια της Δέσποινας Ολυμπίου είναι σε όλους πλέον πολύ οικεία και αγαπητά. Από το Βάλε Μουσική , το Να ’σουν Αλλιώς με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το Θυμάμαι Όσα Είχες Πει, μέχρι το πρόσφατο Πες Το Δυνατά, η Δέσποινα έχει αποδείξει ότι η δροσερή παρουσία και η ζεστή φωνή της αποτελούν ένα εγγυημένο συνδυασμό που φτάνει για να μας κάνει να πάμε μια βόλτα απ’ την Χ-ΕΔΡΑ και να την απολαύσουμε.

Βεβαία, η απόλαυση θα είναι διπλή, αφού ο Γιώργος Τεντζεράκης στα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας σε μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας έχει τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη φωνή και τη σκηνική παρουσία του.

Τον Μάιο κυκλοφόρησε και το πρώτο του άλμπουμ «Μέσα Στην Αύρα Σου», σε μουσική και στίχους που έχουν γράψει πολύ γνωστοί Έλληνες τραγουδοποιοί, αλλά και ο ίδιος.

Στην παρέα τους θα βρίσκονται και οι μουσικοί Γιώργος Χατζής: τύμπανα, βιολί , Βαλεντίνο Ντούλια: κιθάρα, Δημήτρης Φροσύνης: μπάσο και Θανάσης Τσαουσέλης: πλήκτρα. Με την ενορχήστρωση του Γιώργου Χατζή.

Info
Δέσποινα Ολυμπίου και Γιώργος Τεντζεράκης
X-EΔΡΑ Live,
Ελευθερίου Βενιζέλου 235, Νέα Σμύρνη, τηλ: 210 9849101
Ωρα έναρξης: Παρασκευή και Σάββατο 23.00, Κυριακή: 22.00
Είσοδος (με ποτό): 10 ευρώ
http://www.xedra.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου & Γιώργος Τοσικιάν live στον Ιανό
11.10.2016 10:45
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και ο Γιώργος Τοσικιάν εμφανίζονται για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στη σκηνή του Ιανού.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Πάμε βόλτα: Κρινιώ Νικολάου και Δέσποινα Ολυμπίου στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου
22.08.2016 15:01
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, όπου δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μουσικοί, η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου θα ενώσουν τις φωνές τους επί σκηνής!
Πάμε Βόλτα;: Η Κρηνιώ Νικολάου & η Δέσποινα Ολυμπίου στο 22ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού
12.07.2016 13:44
Η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 θα βρίσκονται στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου στη Μονή Λαζαριστών
30.06.2016 14:33
Μ’ έναν ιδιαίτερο σκοπό έρχονται για μια συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις 21:30.