Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μεταφορά του Κέντρου Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ στο μόνιμο κέντρο ενημέρωσης των επισκεπτών

Μεταφορά του Κέντρου Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ στο μόνιμο κέντρο ενημέρωσης των επισκεπτών

Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ μεταφέρεται στο μόνιμο κέντρο ενημέρωσης των επισκεπτών του έργου. Το νέο Κέντρο Επισκεπτών θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά το κοινό στις 5 Φεβρουαρίου.
 
Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διοργανώθηκαν σε αυτό περισσότερες από 300 εκδηλώσεις και φιλοξενήθηκαν 55.000 επισκέπτες, το υπάρχον Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, λόγω της μεταφοράς του στο μόνιμο, πλέον, κέντρο ενημέρωσης των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ, στο βορειοανατολικό τμήμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος (Ευριπίδου & Λ.Συγγρού, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα).
 
Το Κέντρο Επισκεπτών θα επαναλειτουργήσει κανονικά από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις νέες του εγκαταστάσεις, με εμπλουτισμένο πρόγραμμα πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, με στόχο πάντα την ενεργή συμμετοχή όλων στις δράσεις του ΚΠΙΣΝ και την ακόμη καλύτερη γνωριμία του κοινού με το έργο και όλα όσα αυτό θα προσφέρει, μόλις ολοκληρωθεί και ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του.
 
Επιπλέον, μέσα από το νέο κτίριο του Κέντρου Επισκεπτών, σχεδιασμένο και αυτό από τον Renzo Piano όπως το υπόλοιπο ΚΠΙΣΝ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το εργοτάξιο – για όσο ακόμη το έργο είναι υπό κατασκευή - από μία νέα οπτική γωνία, καθώς σε λίγα μόνο μέτρα αναπτύσσονται ορισμένα από  τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου, όπως το Πάρκο, το υδάτινο κανάλι, το πράσινο δώμα της Βιβλιοθήκης και το ενεργειακό στέγαστρο.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του νέου Κέντρου Επισκεπτών μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.snfcc.org/visitors-center/events/?lang=el

Σχετικές ειδήσεις
Εθελοντές στο Γκάζι και τη νέα χρονιά!
20.09.2016 10:35
Θέλεις να γνωρίσεις ένα από τα παλιότερα εργοστάσια της πόλης, την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας του, να ανακαλύψεις έναν σύγχρονο μουσειακό χώρο και να μεταδώσεις τη γνώση σου σε ομάδες επισκεπτών;
Υπαίθρια Κινηματογραφική Προβολή & Συναυλία Larry Gus στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
19.07.2016 16:28
Το διάστημα 19-22 Ιουλίου 2016 οι επισκέπτες του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία Χάρβεϊ / Harvey σε υπαίθρια κινηματογραφική προβολή και μια συναυλία με τον Larry Gus.
Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ μας ταξιδεύει στον κόσμο της Μουσικής, του Θεάτρου και της 7ης Τέχνης
12.07.2016 11:32
Tο διάστημα 12 - 17 Ιουλίου 2016, οι επισκέπτες του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ μπορούν να παρακολουθήσουν μία παιδική παράσταση, μια συναυλία με την Nalyssa Green και την υπαίθρια προβολή της ταινίας “Sullivan’s Travels”.
Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ συνεχίζει τις εκδηλώσεις για το κοινό και τον Ιούλιο
01.07.2016 11:44
Το διάστημα 2 - 5 Ιουλίου 2016, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνει μία συναυλία τζαζ, ένα γκαλά όπερας, συναντήσεις & εργαστήρια γιόγκα για ενήλικες, καθώς και μαθήματα ενός αφροβραζιλιάνικου χορού για παιδιά.
Εργαστήρια, διαλέξεις & μουσικές εκδηλώσεις Ιουνίου στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 11:23
Για το διάστημα 1 με 5 Ιουνίου 2016, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ περιλαμβάνει εργαστήρια για παιδιά & ενήλικες, διαλέξεις, αλλά και δύο μουσικές εκδηλώσεις.