Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία/World Federation of Trade Unions, διοργανώνει Έκθεση Διεθνούς Αφίσας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 1-6 Φεβρουαρίου 2016. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 2 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο κτίριο «Νέοι Φούρνοι».

Περισσότερες από 60 Αφίσες της χρονικής περιόδου 2006-2015 περιλαμβάνονται στην Έκθεση Αφίσας που αποτελεί απεικόνιση των προβλημάτων και των αγώνων της εργατικής τάξης διεθνώς μέσα από την πλούσια δράση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Η Ανθρώπινη Εκμετάλλευση, τα Εργατικά Ατυχήματα, η Φτώχεια, η Οικονομική Μετανάστευση, οι Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η Διεθνής Καπιταλιστική Κρίση αλλά και το διεθνές κάλεσμα για τον Εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και των Διεθνών Ημερών Δράσης, για την έκφραση της Αλληλεγγύης με τους αγώνες του λαού της Παλαιστίνης, της Κούβας, της Κολομβίας, οι αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για τις βασικές και τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης στην Ευρώπη, στην Αφρική, στην Ασία και την Λατινική Αμερική, όπως αποτυπώθηκαν μέσα από την ταξική καλλιτεχνική ματιά των μελών της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Η Έκθεση περιλαμβάνεται στις διεθνείς πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας ενόψει του 17ου Παγκόσμιου Συνδικαλιστικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, 5-8 Οκτωβρίου 2016.