Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ», «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ», «ΛΟΥΛΟΥ» και «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ», που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:55, στο Θέατρο Απόλλων, στη Σύρο, το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ».

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Σουηδή δραματική σοπράνο, Nina Stemme, ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της περήφανης Κινέζας πριγκίπισσας, οι γρίφοι της οποίας καταδικάζουν κάθε μνηστήρα που θέλει το χέρι της. Ο τενόρος Marco Berti ερμηνεύει τον Καλάφ, τον γενναίο πρίγκιπα που τραγουδά το περίφημο “Nessun dorma” και κερδίζει τελικά την αγάπη της!

Ο Paolo Carignani διευθύνει τη θεαματική σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli του 1987.

Οι αίθουσες προβολής των παραστάσεων της Μet Opera στην Ελλάδα και την Κύπρο αυξάνονται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ αυτών είναι τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet Opera, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίος, ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 3 ώρες και 15 λεπτά με ένα διάλειμμα των 45 λεπτών.