Η Thinkbabymusic Collective παρουσιάζει το 1ο της festival γιορτάζοντας το αθηναικό DIY underground με live μπάντες, dee jays και artists, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 στο Second Skin!

Συμμετέχουν: Skållhal, Angry Boy Jester, The Rattler Proxy, Touched, Kooba Tercu, Themistocles Lambridis, Marina Tikinina, Leecheri Designs, ενώ θα προβληθείκαι το φιλμ “The Thing About Greece” / A Snowboard Documentary. DJ Sets από τους Nasty Skimmed Milk και τον Haris G.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε δύο stages:

GROUND FLOOR | MAIN STAGE

Skållhal

Μια ιδιαίτερη παρουσία στην εγχώρια σκηνή, ο Mike Adamis  – γνωστός και ως Putsum, Zombie Penguin και Idiot Stroszek – τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει με τις ιδέες του, που κάνουν κάθε live εμφάνισή του ένα ολοκληρωμένο μουσικό θέαμα και σίγουρα τον βάζουν στην κατηγορία των performer που καθηλώνουν το κοινό.

Angry Boy Jester

H νέα ροκ μπάντα της οποίας τα μέλη προέρχονται απο γνωστά σχήματα της αθηναϊκής σκηνής όπως οι Chikn, Semen Of The Sun και Yellow Devil Sauce. Η φετινή χρονιά φέρνει τα πρώτα τους live, όπως και το ντεμπούτο album τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

The Rattler Proxy

‘Ενα duo που μέσα απο τις ηλεκτρονικές συνθέσεις του δημιουργεί μια σκοτεινή και επιβλητική ατμόσφαιρα τόσο στις ηχογραφήσεις όσο και τις live εμφανίσεις του. Οι Rattler Proxy πέρσι κυκλοφορήσαν δύο δωδεκάιντσα με remix από τους Timothy J. Fairplay, Antoni Maiovvi και Jokers Of The Scene και ηχογράφησαν το πρώτο τους  LP,  με τίτλο “Vertebrata”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα απο την Lurid Music.

Touched

πώς ακουγονται αυτοί; πώς ακούγεται η βαθειά απομόνωση, η ιδεοληψία; πώς ακουγεται η παραίτηση, ο συμβιβασμός; πώς ακούγεται η ντροπή; ο αυτισμός; πως ακούγονται τα κοπανημενα δακτυλα, τα μουρμουρητα αυτολυπησης; πώς ακούγονται αυτοί 12 χρόνια μετά;

Φρέσκο sideproject/punk σχήμα αποτελούμενο από μουσικούς της εγχώριας σκηνής, με γνωστότερο μέλος τον Γιάννη Αναγνωστάτο (Lolek) στα drums.

Kooba Tercu

Η μουσική των Kooba Tercu προκύπτει μέσα απο ατελείωτα jam στα οποία ενσωματώνουν αρμονικά διαφορετικές μουσικές επιρροές. Οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τον ήχο τους ως noise rock, ενώ οι live εμφανίσεις τους αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις για το πολύ καλά δομημένο και δεμένο αποτέλεσμα. Πριν απο ένα χρόνο, οι Kooba Tercu κυκλοφόρησαν το πρώτο ομότιτλο album τους από την Spinalonga Records.

*dee jay set by NASTY SKIMMED MILK

TOP FLOOR | EXPO AREA

Themistocles Lambridis

Ο Θέμης Λαμπρίδης είναι κινηματογραφιστής και παραγωγός του ντοκιμαντέρ “The Thing About Greece”. Μεγαλωμένος στην Αθήνα, πήρε έμπνευση από τα βουνά της Νέας Ζηλανδίας όπου και έζησε για πολλά χρόνια, και με όχημα το snowboard, μεταφέρει τις δυνατότητες που βλέπει στα ελληνικά βουνά μέσα απο εικόνες δράσης και εξερεύνησης.

Leecheri Designs

Απόφοιτος Ανακαίνισης και Αποκατάστασης κτιρίων, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, ασχολείται με την δερματοστιξία τα τελευταία 5 χρόνια. Παράλληλα, συν-δημιουργός της κολεκτίβας Sæle, ασχολείται με εικονογραφήσεις και γραφιστική επιμέλεια ηλεκτρονικών sites, αφισών, διαφημιστικών εντύπων κλπ.

Marina Tikinina

Αποφοίτησε από τη σχολή Βακαλό, στο Τμήμα Ζωγραφικής και Σκηνογραφίας, και εργάστηκε σε θεατρικά σκηνικά στο εργαστήρι του Φώτη Σακκά. Την κέρδισε όμως η εικόνα σε όλες τις εκφάνσεις της, είτε κλασική ελαιογραφία, εικονογράφηση αφισών της ροκ κουλτούρας ή κόμιξ για περιοδικά όπως το Vice Greece και ΤΗΕ ZINE (Thinkbabymusic).

“The Thing About Greece” Α Snowboard Documentary

Παθιασμένοι snowboarders ρίχνουν φώς στο άθλημα και τις μελλοντικές του δυνατότητες στην Ελλάδα μέσα απο το ντοκιμαντέρ “Τhe Thing About Greece”, αποσπάσματα του οποίου θα προβάλλονται στο χώρο.

*dee jay after party by HARIS G