Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου!

Οι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου!

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band και οι Moonlight Overdrive – The Doors Tribute Band μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα live - αφιέρωμα σε δύο από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του 20ου αιώνα.

 

Οι Beatles και οι Doors δεν συναντήθηκαν ποτέ στη σκηνή. Φαινομενικά τουλάχιστον, δεν υπάρχουν καν ενδείξεις ότι τα δύο συγκροτήματα αλληλοεπηρεάστηκαν. Αλλά υπήρξε μια εποχή που η «μάχη» για την κορυφή των charts δινόταν μεταξύ του “All You Need Is Love” και του “Light My Fire”, του “Hey Jude” και του “Hello, I Love You”. Κι αν έχουν κάτι κοινό τα Σκαθάρια και η παρέα του Jim Morrison, αυτό είναι ότι τα τραγούδια τους σημάδεψαν όχι μόνο τα μαγικά 60s, αλλά ολόκληρη την ιστορία της rock.

 

Σχεδόν μισό αιώνα μετά, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band και οι Moonlight Overdrive θα συναντηθούν στο club του Σταυρού του Νότου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η μουσική των Beatles και των Doors θα παρουσιαστεί ζωντανά το ίδιο βράδυ, στην ίδια σκηνή, από δύο πιστά tribute bands. Όχι για κάποιου είδους «αναμέτρηση» των θρυλικών συγκροτημάτων, αλλά για μια μεγάλη γιορτή, αφιερωμένη στην τεράστια κληρονομιά τους.

Σχετικές ειδήσεις
«The Beatles Tribute Project» αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE στο Μέγαρο Μουσικής
02.12.2016 15:20
Το «The Beatles Tribute Project», μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αφιερωμένη στη μουσική των θρυλικών Σκαθαριών, μπορούν, μέσω του COSMOTE DEALS for YOU, να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE στις 7 Δεκεμβρίου, με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1.
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Οι
27.04.2016 15:09
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Μέτρα με τέχνη τον καιρό".
Ο Σερ Τζορτζ Μάρτιν, το
09.03.2016 12:51
Σε ηλικία 90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Σερ Τζορτζ Μάρτιν, το "5ο σκαθάρι", ο άνθρωπος που συνέβαλε χαρακτηριστικά στην επιτυχία των Beatles σε ολόκληρο τον κόσμο.
Λεωνίδας Μαράντης και The Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα
25.01.2016 14:32
Ο Λεωνίδας Μαράντης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του video clip με τίτλο «Πιο λίγο από χθες», επισκέπτεται και πάλι τη φιλόξενη Κόκκινη Σβούρα στο Χαλάνδρι και μαζί με τους The Spotlights μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα διασκευάζοντας με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή (Beatles, Black Keys, Depeche Mode, Verve, Doors, Pulp), αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Λονδίνο – Αθήνα.