Το ΜTV ανακοίνωσε δυο νέα μουσικά project το MTV World Stage και το MTV Push, που στοχεύουν στο να εκφράσουν το διεθνές μουσικό εύρος του MTV και να φέρουν τους fans πιο κοντά στα καλύτερα, πιο φρέσκα και πετυχημένα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Το MTV World Stage δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει πρόσβαση στις πιο ξεχωριστές συναυλίες που γίνονται στον κόσμο. Οι Coldplay θα εμφανιστούν ζωντανά στο Saitama Super Arena στο Τόκυο της Ιαπωνίας, στις 12 Φεβρουαρίου, και θα είναι το συγκρότημα με το live των οποίων θα κάνει πρεμιέρα η παραγωγή MTV World Stage.

Η εμφάνιση των Coldplay θα μεταδοθεί στις 27 Φεβρουαρίου σε 62 MTV κανάλια, φτάνοντας έτσι στους δέκτες εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο. Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 23.00, για να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του MTV World Stage Coldplay. Κάθε Παρασκευή στους δέκτες του MTV θα μεταδίδεται μια συναυλία, από τους κορυφαίους της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Επίσης, φέτος το Μάρτιο, το MTV Push αναλαμβάνει να μυήσει τους fans της μουσικής στον κόσμο των πιο hot, ανερχόμενων καλλιτεχνών/γκρουπ, με ένα ανατρεπτικό push-άρισμα, μέσω ενός multi-platform υλικού. Οι Metro Station και οι White Lies θα είναι τα γκρουπ που θα το εγκαινιάσουν. Το MTV World Stage αποδεικνύει ότι ολόκληρος ο κόσμος αποτελεί μια τεράστια μουσική σκηνή. Το υλικό θα μαγνητοσκοπηθεί σε high definition και θα φιλοξενηθούν δεκάδες καλλιτέχνες από μια πληθώρα ειδών μουσικής.