Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

World Stage & Push

World Stage & Push
Το ΜTV ανακοίνωσε δυο νέα μουσικά project το MTV World Stage και το MTV Push, που στοχεύουν στο να εκφράσουν το διεθνές μουσικό εύρος του MTV και να φέρουν τους fans πιο κοντά στα καλύτερα, πιο φρέσκα και πετυχημένα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Το MTV World Stage δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει πρόσβαση στις πιο ξεχωριστές συναυλίες που γίνονται στον κόσμο. Οι Coldplay θα εμφανιστούν ζωντανά στο Saitama Super Arena στο Τόκυο της Ιαπωνίας, στις 12 Φεβρουαρίου, και θα είναι το συγκρότημα με το live των οποίων θα κάνει πρεμιέρα η παραγωγή MTV World Stage.

Η εμφάνιση των Coldplay θα μεταδοθεί στις 27 Φεβρουαρίου σε 62 MTV κανάλια, φτάνοντας έτσι στους δέκτες εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο. Συντονιστείτε στο ελληνικό MTV την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και ώρα 23.00, για να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του MTV World Stage Coldplay. Κάθε Παρασκευή στους δέκτες του MTV θα μεταδίδεται μια συναυλία , από τους κορυφαίους της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Επίσης, φέτος το Μάρτιο, το MTV Push αναλαμβάνει να μυήσει τους fans της μουσικής στον κόσμο των πιο hot, ανερχόμενων καλλιτεχνών/γκρουπ, με ένα ανατρεπτικό push-άρισμα, μέσω ενός multi-platform υλικού. Οι Metro Station και οι White Lies θα είναι τα γκρουπ που θα το εγκαινιάσουν. Το MTV World Stage αποδεικνύει ότι ολόκληρος ο κόσμος αποτελεί μια τεράστια μουσική σκηνή . Το υλικό θα μαγνητοσκοπηθεί σε high definition και θα φιλοξενηθούν δεκάδες καλλιτέχνες από μια πληθώρα ειδών μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Κυριακάτικο πρωινό στην Κ.Ο.Θ. με τους Artvarious
15.12.2016 16:38
Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το ιδιαίτερα αξιόλογο τετραμελές μουσικό σύνολο ‘ArtVarious’, το οποίο έχει μία οχτάχρονη πορεία στα μουσικά πράγματα της χώρας, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πλήθος έργων μουσικής δωματίου, πολλά εκ των οποίων τα παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, αναδεικνύοντας παράλληλα και σπάνιες συνθέσεις, τόσο της φωνητικής, όσο και της οργανικής μουσικής.
Η Μαρία Αναματερού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
02.12.2016 10:10
Η Μαρία Αναματερού, μας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο –Up Stage σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων...
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
18.10.2016 15:51
"Δυο κόσμοι διαφορετικοί", η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισσα και η Ζωή Βεργάκη, ερμηνεύτρια και στιχουργός, συναντιούνται για να ενώσουν "Τα Αντίθετα" σηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους μαζί, από τη μουσική σκηνή του Γυάλινου – Up Stage, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.