Η Reebok Classic συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Top Dawg Entertainment artist Kendrick Lamar, για το λανσάρισμα ενός από τα πιο εμβληματικά παπούτσια στην ιστορία του brand, τα Classic Leather.

Ο Kendrick οδηγεί την κούρσα των φετινών βραβείων Grammy, με 11 υποψηφιότητες και ως ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες της σημερινής μουσικής σκηνής, μοιράζεται κοινές αξίες με τα Reebok Classic. Ο ίδιος εμπνέεται από τη γενέτειρά του, το Compton της California, μέσα από την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία της μουσικής του, αφηγείται μια διαφορετική ιστορία για το νέο μοντέλο.

Σε συνέχεια της περσινής μεγάλης επιτυχίας για το μοντέλο Ventilator, η Reebok συναντά και πάλι τον Kendrick Lamar, με τον καλλιτέχνη να τιμά τα Classic Leather, τα sneakers που τον συνόδευσαν στα σχολικά του χρόνια! Ένα κλασικό κι αυθεντικό μοντέλο, για άνδρες και γυναίκες, ανανεωμένο αισθητικά από τον Kendrick Lamar με ένα κόκκινο και μπλε διακριτικό σύμβολο.

Η Reebok και ο Kendrick πρωτοστατούν στη μουσική και στην ιστορία των sneakers, λανσάροντας το αυθεντικό Classic Leather, με μια πνοή ανανέωσης – το δυναμικό μήνυμα του καλλιτέχνη για ειρήνη κι ενότητα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη.

Τα νέα Classic Leather μπορούν να γίνουν δικά σου στο reebok.com/gr, από τις 16 Ιανουαρίου 2016.

Σχετικά με τη Reebok

Η Reebok International Ltd., με έδρα την Canton, MA, USA, είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την εμπορία και τη διανομή fitness και lifestyle υποδημάτων, ρουχισμού κι εξοπλισμού. Ως παγκόσμια μάρκα που έχει τις ρίζες της στην Αμερική, η Reebok είναι πρωτοπόρος εταιρεία στη βιομηχανία ειδών αθλητισμού, έχοντας να επιδείξει τη μεγάλη της κληρονομιά στην κατηγορία του fitness. Η Reebok αναπτύσσει προϊόντα και τεχνολογίες που διευκολύνουν την άσκηση και δέσμευσή της είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον κόσμο που θέλει να ξεκλειδώσει τις δυνατότητές του μέσα από αυτήν. Η Reebok συνδέεται με τον fitness καταναλωτή, όπου κι αν εκείνος βρίσκεται, με όποιο τρόπο κι αν επιλέγει για να είναι σε φόρμα – είτε πρόκειται για γυμναστική, τρέξιμο, περπάτημα, χορό, yoga ή aerobics. Τα Reebok Classics αξιοποιούν τη fitness κληρονομιά της μάρκας και την εκπροσωπούν στην αγορά του αθλητικού lifestyle. Ως θυγατρική της Adidas Group, η Reebok λειτουργεί κάτω από πολλαπλές κατηγορίες της μάρκας, το Reebok-CCM Hockey και το sports Licensed Division. Η Reebok είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του CrossFit και των Reebok CrossFit Games σε ρουχισμό, ο επίσημος χορηγός του Reebok Spartan Race και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Les Mills σε ρουχισμό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reebok.com\gr.