To stand up comedy show του ΙΛΙΟΝ plus επιστρέφει δριμύτερο: Στις 31 Ιανουαρίου 2016 όλοι οι συμμετέχοντες των Athens Open Mic των τελευταίων μηνών που διακρίθηκαν και μαζί τους δύο παλιοί γνωστοί του είδους, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, σε ένα φαντασμαγορικό (not), ξεκαρδιστικό (indeed) show!

Το stand up comedy  είναι ένα από τα πιο έντονα και δυσκολότερα είδη κωμωδίας που υπάρχουν. Ένας και μόνο άνθρωπος στη σκηνή κάθε φορά, ερμηνεύει έναν κωμικό μονόλογο με σκοπό να διασκεδάσει το κοινό. Η θεματολογία μας ξεφεύγει από τα χιλιοειπωμένα πολιτικά και σεξιστικά κλισέ και ασχολείται μεταξύ άλλων με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής που με έναν παράξενο τρόπο μας ενώνουν όλους

Την τελευταία Κυριακή του Γενάρη το ΙΛΙΟΝ plus φιλοξενεί 2 επαγγελματίες κωμικούς και τους καλύτερους νέους κωμικούς που ξεχώρισαν από τα open mics όλου του προηγούμενου διαστήματος.

Τί είναι το Open Mic;

Είναι ο θεσμός του Ανοιχτού Μικροφώνου (Open Mic) για stand up κωμωδία που επέστρεψε στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage.

Κάθε Τετάρτη βράδυ 10 διαφορετικοί stand up κωμικοί παίρνουν το μικρόφωνο για 5 λεπτά ο καθένας, δοκιμάζουν το υλικό τους με μοναδικό σκοπό το γέλιο και την αγάπη σας.

Αυτή την Κυριακή στις 31 Γενάρη όλες οι καλύτερες συμμετοχές όπως τις επέλεξαν οι επαγγελματίες παρουσιαστές από όλες τις μέχρι τώρα Τετάρτες θα πλαισιώσουν το show των Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και Μιχάλη Μαθιουδάκη.