Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Pizza Fan γιορτάζει τα 20 χρόνια της με 2 νέες λαχταριστές γεύσεις

Η Pizza Fan γιορτάζει τα 20 χρόνια της με  2 νέες λαχταριστές γεύσεις

Αν σας τρελαίνει η μυρωδιά και η γεύση του λιωμένου τυριού και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πραγματικά διαφορετικό, οι δύο νέες γευστικές προτάσεις της Pizza Fan, που γιορτάζει τα 20 χρόνια της παρουσιάζοντας πραγματικά λαχταριστές εκπλήξεις, θα πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας.

 

Η Μανιάτικη, με βραβευμένο αυθεντικό τυρί σφέλα Μεσσηνίας και σύγκλινο, το αγαπημένο καπνιστό χοιρινό της Μάνης, θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με γεύσεις και αρώματα που κάνουν νέους αναπάντεχους συνδυασμούς. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς της περιοχής, που ακολουθούν όλους τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής.

 

Για τους τολμηρούς καλοφαγάδες που αγαπούν τις πιο έντονες γεύσεις, η νέα πρόταση της Pizza Fan λέγεται Spicy Fan και είναι πραγματικά πικάντικη. Έρχεται με πράσινη καυτερή πιπεριά, φιλέτο κοτόπουλου, πατάτες, κρεμμύδι, καλαμπόκι και με μοναδική σάλτσα BBQ που ξαφνιάζει ευχάριστα δίνοντας μια υπέροχη πρωτότυπη ισορροπία στα υλικά.

 

http://www.pizzafan.gr/el/menu/product/pitsa-maniatiki-1175

http://www.pizzafan.gr/el/menu/product/pitsa-spicy-fan-1176

Σχετικές ειδήσεις
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αυτόν τον Φλεβάρη κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Μαγειρικής με 45% έκπτωση!
17.01.2017 13:42
Η νέα χρονιά που ξεκίνησε, σηματοδοτεί νέες αποφάσεις και νέες επιλογές… Όταν όμως η απόφασή σου έχει να κάνει με σπουδές Μαγειρικής, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αυτόν τον Φλεβάρη κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Ζαχαροπλαστικής με 45% έκπτωση!
17.01.2017 11:17
Η νέα χρονιά που ξεκίνησε, σηματοδοτεί νέες αποφάσεις και νέες επιλογές… Όταν όμως η απόφασή σου έχει να κάνει με σπουδές Ζαχαροπλαστικής, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!
Εγγραφές Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
11.01.2017 14:00
Νέα χρονιά ξεκίνησε, που την συνοδεύουν νέες αποφάσεις και νέες επιλογές… Όταν όμως ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές αφορά άμεσα στο επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!
Έναρξη εγγραφών Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ
14.12.2016 12:45
Νέα χρονιά προ των πυλών, που θα την συνοδεύουν νέες αποφάσεις και νέες επιλογές… Όταν όμως ξέρεις ότι η απόφασή σου για σπουδές αφορά άμεσα στο επαγγελματικό σου μέλλον, τότε η επιλογή μπορεί να είναι μόνο μία: ΙΕΚ ΑΛΦΑ!
Η Fischer γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
04.11.2016 15:43
10 χρόνια, αμέτρητες προβολές από όλο τον κόσμο, δεκάδες χιλιάδες ψήφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι, ένα μοναδικό κοινό από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά η υψηλή ποιότητα και αισθητική της μπίρας Fischer που ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία του θεσμού!