Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Κίτρινα Ποδήλατα: 3 μοναδικές ηλεκτρικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου

Κίτρινα Ποδήλατα: 3 μοναδικές ηλεκτρικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, στο club του Σταυρού του Νότου!

Μετά τις sold out εμφανίσεις στο πλευρό του Πάνου Κατσιμίχα στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, τα Κίτρινα Ποδήλατα, επιστρέφουν στο Club για 3 σούπερ συναυλιακά Σάββατα 6, 13 & 20 Φεβρουαρίου!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.30 και οι πρώτες νότες της αγαπημένης ροκ παρέας θα ακουστούν δυνατές απο τις 22.00, ευελπιστώντας να κρατήσουν ψηλά την ένταση και το ρυθμό σε ένα δίωρο συναυλιακό play list!

Αυτές θα είναι και οι 3 μοναδικές ηλεκτρικές εμφανίσεις που οι δυο δημιουργοί (Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς) θα δώσουν στην Αθήνα, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να αφοσιωθούν ξανά στην προώθηση του νέου ακουστικού τους album "Κίτρινα Ποδήλατα- the acoustic project".

Στο ξεκίνημα αυτής της νέας δύσκολης χρονιάς, τα Κίτρινα Ποδήλατα - γνωστά για τις εντυπωσιακές live παραστάσεις τους - ευελπιστούν με εξωστρέφεια να αναδείξουν τρόπους και λόγους που θα κρατήσουν ακέραια τη ψυχολογία και την πίστη στους εαυτούς μας, με τη σκέψη μας ανοιχτή κι ελπιδοφόρα σε ένα αξιότερο αύριο...


Σχετικές ειδήσεις
Vol. 2: «Κίτρινα Ποδήλατα – the Orchestra project»
18.01.2017 14:51
Τα Κίτρινα Ποδήλατα, επανέρχονται στο γνώριμο ηλεκτρικό τους ήχο, ζωηρεύοντας εκ νέου την έντονη πειραματική τους διάθεση, με την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας τους.
Τα Κίτρινα Ποδήλατα live στο Κρεμλίνο
03.11.2016 15:57
Τα Κίτρινα Ποδήλατα μετά την κυκλοφορία του VOL.2: «Κίτρινα Ποδήλατα-the Orchestra project», δεύτερου μέρους μιας εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας, ανεβαίνουν στη σκηνή του ΚΡΕΜΛΙΝΟ στις 12 Νοεμβρίου και υπόσχονται 4 εναλλακτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή.
Με δυο κιθάρες...: Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Μέγαρο Γκύζη
10.08.2016 17:09
Τα Κίτρινα Ποδήλατα θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στο Μέγαρο Γκύζη στη Σαντορίνη για μία συναυλία με special guest τον Βασίλη Καζούλη.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Θέατρο Αττικού Άλσους
15.07.2016 12:07
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στις 9μ.μ. τα Κίτρινα Ποδήλατα!
Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα live στο Βεάκειο Θέατρο
07.06.2016 16:36
Στις 23 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα, μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).