Νέες ΙΤ εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, προστίθενται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, απαντώντας στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την οργάνωσή της.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο για τις ανάγκες της COSMOTE Business Cloud Server με δυνατότητα πλήρους και απομακρυσμένου ελέγχου, μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και ασφαλή συστήματα διαχείρισης. Και όλα αυτά, με την αξιοπιστία και την εγγύηση του πιστοποιημένου Data Center του Ομίλου ΟΤΕ. Το ελεγχόμενο κόστος, η ασφάλεια, η εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία και στα δεδομένα, αλλά και η 24Χ7 τεχνική υποστήριξη είναι μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του COSMOTE Business Cloud Server.

Επιπλέον, παρέχονται μια σειρά από καινοτόμες cloud based εφαρμογές που εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση και την κάνουν πιο αποτελεσματική.

Ειδικότερα, με τις νέες εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (commercial ERP) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Soft1 SmartWorks, Soft1 SmartPros και Soft1 SmartBiz σε συνεργασία με την SoftOne, καθώς και Megaventory σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους (π.χ. διαχείριση αγορών και πωλήσεων, διαχείριση αποθεμάτων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics), μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσής τους και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Για την έκδοση της μισθοδοσίας υπάρχει η εφαρμογή Payslip της εταιρείας Dimicro, με την οποία μπορεί η επιχείρηση να διαχειρίζεται εύκολα και από παντού τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Ειδικά για τους δικηγόρους προσφέρεται η εφαρμογή Τιπούκειτος, σε συνεργασία με την εταιρεία Honest Partners, για την εύκολη οργάνωση και τον έλεγχο των υποθέσεων και αντίστοιχα για ιατρούς το My Health Angels (MyHA) της Apollo, που παρέχει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, διαχείριση των ραντεβού και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή για on-line αγορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του https://businessmarketplace.cosmote.gr ή να επικοινωνούν με την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818.