Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Udo Dirkschneider στην Αρχιτεκτονική live

Ο Udo Dirkschneider στην Αρχιτεκτονική live

Το metal icon που ακούει στο όνομα Udo Dirkschneider παίζει τραγούδια από την θητεία του στην heavy metal δυναστεία των Accept, για μία τελευταία φορά, σε ένα ανεπανάληπτο tour που ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2016.

Λίγα ονόματα εκπροσωπούν την παγκοσμίως επιτυχημένη Γερμανική heavy metal σκηνή , όπως ο Udo Dirkschneider. Η φωνή του αποτελεί την ψυχή διαχρονικών hits όπως τα “Princess of the Dawn”, “Balls to the Wall” και “Metal Heart”. Ο πάλαι πότε τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Accept θα περιοδεύσει, εκτελώντας ένα setlist αποτελούμενο από τραγούδια των γερμανών τιτάνων, για μια τελευταία φορά στην ιστορία του, κλείνοντας μια για πάντα αυτό το κεφάλαιο της πορείας του.

Συνοδευόμενος από τα μέλη της τωρινής σύνθεσης των U.D.O., ο θρυλικός Γερμανός τραγουδιστής θα χρησιμοποιήσει για αυτή την περιοδεία , που αποτελεί μια –δίχως άλλο- ξεχωριστή περίπτωση, το όνομα DIRKSCHNEIDER (που είναι και επώνυμο του ιδίου).

Στο πλάϊ τους θα βρεθούν οι Καναδοί metallers ANVIL που έγιναν ευρέως γνωστοί μετά το ντοκυμαντέρ του 2009, υπό τον τίτλο “The Story of Anvil”, ενώ τα albums τους θεωρούνται σταθμοί για το παγκόσμιο heavy metal στερέωμα. Τη δυναμική αλλά και την ακούραστη heavy metal διάθεση των Anvil επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δισκογραφικές τους κυκλοφορίες, τα heavy αριστουργήματα “Juggernaut of Justice” και “Hope in Hell”, ενώ το επερχόμενο “Anvil is Anvil” full length album που αναμένεται για κυκλοφορία μέσα στο 2016, βρίσκει την μπάντα σε μία από τις κορυφαιότερες φόρμες της μέχρι στιγμής καριέρας τους.

Στις 19 Μαρτίου το τελευταίο κεφάλαιο, ενός μεγάλου μέρους της rock ιστορίας θα βρεθεί στην Αθήνα στην Αρχιτεκτονική live ένα μοναδικό show που θα αφήσει ιστορία. Να είστε εκεί.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης για ένα τελευταίο live στο Θέατρο Βράχων
14.09.2016 11:30
Η καλοκαιρινή συνεργασία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Γιάννη Ζουγανέλη, μετά από μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, «λύνει» για μια τελευταία φορά, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βράχων, σε μια πανηγυρική συναυλία φινάλε της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Τραγούδια για την Άνοιξη από τον Βαγγέλη Δούβαλη στο Black Duck
26.04.2016 10:14
Τον δικό του «περίπατο» στην Άνοιξη κάνει ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής, και έρχεται στο Black Duck, την Παρασκευή 6 Μαΐου, έχοντας στις αποσκευές του σπουδαία τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.
Η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική Live
30.03.2016 14:02
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική, την Κυριακή 17 Απριλίου. Αφορμή το καινούργιο της τραγούδι «ΠΑΓΟΣ» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική του Bob Κατσιώνη που μόλις κυκλοφόρησε από την 14music.
Τραγουδάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε το πρόγραμμα 200+200 της ΑΓΚΑΛΙΑΣ, στην Αρχιτεκτονική
30.03.2016 13:06
Η εκδήλωση Τραγουδάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε το πρόγραμμα 200+200 της ΑΓΚΑΛΙΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στην Αρχιτεκτονική Live Stage με σκοπό να στηρίξει 200 ελληνικές οικογένειες από την Βόρεια Λέσβο και 200 οικογένειες προσφύγων.