Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Udo Dirkschneider στην Αρχιτεκτονική live

Ο Udo Dirkschneider στην Αρχιτεκτονική live

Το metal icon που ακούει στο όνομα Udo Dirkschneider παίζει τραγούδια από την θητεία του στην heavy metal δυναστεία των Accept, για μία τελευταία φορά, σε ένα ανεπανάληπτο tour που ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2016.

Λίγα ονόματα εκπροσωπούν την παγκοσμίως επιτυχημένη Γερμανική heavy metal σκηνή , όπως ο Udo Dirkschneider. Η φωνή του αποτελεί την ψυχή διαχρονικών hits όπως τα “Princess of the Dawn”, “Balls to the Wall” και “Metal Heart”. Ο πάλαι πότε τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Accept θα περιοδεύσει, εκτελώντας ένα setlist αποτελούμενο από τραγούδια των γερμανών τιτάνων, για μια τελευταία φορά στην ιστορία του, κλείνοντας μια για πάντα αυτό το κεφάλαιο της πορείας του.

Συνοδευόμενος από τα μέλη της τωρινής σύνθεσης των U.D.O., ο θρυλικός Γερμανός τραγουδιστής θα χρησιμοποιήσει για αυτή την περιοδεία , που αποτελεί μια –δίχως άλλο- ξεχωριστή περίπτωση, το όνομα DIRKSCHNEIDER (που είναι και επώνυμο του ιδίου).

Στο πλάϊ τους θα βρεθούν οι Καναδοί metallers ANVIL που έγιναν ευρέως γνωστοί μετά το ντοκυμαντέρ του 2009, υπό τον τίτλο “The Story of Anvil”, ενώ τα albums τους θεωρούνται σταθμοί για το παγκόσμιο heavy metal στερέωμα. Τη δυναμική αλλά και την ακούραστη heavy metal διάθεση των Anvil επιβεβαιώνουν οι τελευταίες δισκογραφικές τους κυκλοφορίες, τα heavy αριστουργήματα “Juggernaut of Justice” και “Hope in Hell”, ενώ το επερχόμενο “Anvil is Anvil” full length album που αναμένεται για κυκλοφορία μέσα στο 2016, βρίσκει την μπάντα σε μία από τις κορυφαιότερες φόρμες της μέχρι στιγμής καριέρας τους.

Στις 19 Μαρτίου το τελευταίο κεφάλαιο, ενός μεγάλου μέρους της rock ιστορίας θα βρεθεί στην Αθήνα στην Αρχιτεκτονική live ένα μοναδικό show που θα αφήσει ιστορία. Να είστε εκεί.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική Live
30.03.2016 14:02
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική, την Κυριακή 17 Απριλίου. Αφορμή το καινούργιο της τραγούδι «ΠΑΓΟΣ» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική του Bob Κατσιώνη που μόλις κυκλοφόρησε από την 14music.
Τραγουδάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε το πρόγραμμα 200+200 της ΑΓΚΑΛΙΑΣ, στην Αρχιτεκτονική
30.03.2016 13:06
Η εκδήλωση Τραγουδάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε το πρόγραμμα 200+200 της ΑΓΚΑΛΙΑΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στην Αρχιτεκτονική Live Stage με σκοπό να στηρίξει 200 ελληνικές οικογένειες από την Βόρεια Λέσβο και 200 οικογένειες προσφύγων.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή live στο club του Μύλου
23.02.2016 12:40
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή επιστρέφουν στο Club του ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, όπου θα παρουσιάσουν τα τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “TO BE SAFE”, αλλά και τραγούδια απ΄όλο τον κόσμο.
Ο Γιάννης Μηλιώκας live στην Αρχιτεκτονική
18.11.2015 14:10
Ο Γιάννης Μηλιώκας θα εμφανιστεί στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι για δύο μόνο Σάββατα, στις 21 & 28 Νοεμβρίου 2015.
Οι Active Member δίνουν το τελευταίο τους live στο Ο.Α.Κ.Α.
04.11.2015 16:50
Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που οι Active Member ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν τις τελευταίες τους συναυλίες σαν συγκρότημα και τελικά ήρθε η μέρα για το -πραγματικά- τελευταίο live τους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.