Smiley.

Έμαθες τα νέα; Από emoticon το έκαναν θεατρική παράσταση. Στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι.

Κατάλαβες; Η κίτρινη φατσούλα που γελάει. Εν συντομία…είμαι χαρούμενος. Για να μην γράφουμε και πολλά! Τα λέμε όλα με άνω και κάτω τελεία, διάστημα, παρένθεση που κλείνει.

Και τι σε νοιάζει; Δύο νέα παιδιά. Ο Μακαλιάς και ο Θεοχάρης. Κι αν σου θυμίζουν κάτι, δεν πειράζει. Εκεί θα συστηθείτε από την αρχή. Και με τους δύο. Μπορεί και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτόν που φοβάται. Και εμένα αλλά και εσένα. Μπορεί να βρεις τον έρωτα που χάσαμε και τον ξεχάσαμε.

Θα βρεις τον χρόνο; Τον χρόνο που τρέχει; Τη στιγμή και σε προσπερνάει; Αντέχεις να με κοιτάξεις στα μάτια; Cap ou pas cap;

Είμαστε νέοι. Είμαστε μια γενιά σε κρίση, ταυτότητας. Ο έρωτας πηγάζει από βαθειά και εμείς του βάζουμε όρια. Κλείνουμε τα μάτια και παίρνουμε μια ανάσα.

Ο Άλεξ και ο Μπρούνο τολμούν να πούν την ιστορία τους. Μια ιστορία αγάπης. Όπως όλες οι άλλες. Με χιούμορ, πόνο, αυτοσαρκασμό και πολύ χαμόγελο!! Παίρνουν τα κινητά τους στο χέρι και “μιλούν”. Μιλούν για όλα και κυρίως για τους ίδιους. Για αυτούς που θέλουν γίνουν.

Smiley, γιατί απέναντι στον έρωτα είμαστε όλοι ίσοι!! Μ’ ένα χαμόγελο.

 

 

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr