Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Έλα σε μένα: Μια Μουσική Παράσταση στο Andaman

Έλα σε μένα: Μια Μουσική Παράσταση στο Andaman

Και ξαφνικά μες στη νύχτα... γκλιν γκλιν το viber… ντλιν το inbox… ντλον  sms… ίου το skype… με ψάχνεις, μα δε θες να μου τηλεφωνήσεις...  προτιμάς γραπτά... στα προφορικά δεν το ‘χεις... αλλά ο έρωτας δεν είναι λογοτεχνία , μωρό μου, είναι βομβαρδιστικό... μια και περάσει, τα κάνει όλα ψιλό χαλικάκι... και τα γραπτά σου και τα προφορικά μου... κι ας πιστεύεις ακόμα ότι η Samsung κι η Nokia έχουν τη θεία χάρη... ξεκόλλα...!!!

 

Είναι κρίμα να μουσκεύεις τα πληκτρολόγια... έλα σε μένα να τα δεις όλα τζετ... παρ’ το απόφαση και μη μου κάνεις ντροπές και τσαλίμια... έλα σε μένα...!

 

Έλα σε μένα. Στο κατακόκκινο κτίριο του Andaman. Μια μουσική παράσταση με καινούργια κείμενα του Γιώργου Βλαχάκη, που παίζουν οι ηθοποιοί Γεωργία Σηκοπέτη και Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος, και αγαπημένα τραγούδια που τραγουδάει ο Δημήτρης Βοζαΐτης με τον Φώτη Ματζαρίδη στο πιάνο . Τα τραγούδια και τα κείμενα επέλεξε και σκηνοθέτησε ο Μιχάλης Τρανουδάκης.

 

Σκηνοθεσία & μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Τρανουδάκης

Κείμενα: Γιώργος Βλαχάκης

Τραγούδι: Δημήτρης Βοζαΐτης

Ηθοποιοί: Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος – Γεωργία Σηκοπέτη

Πιάνο: Φώτης Ματζαρίδης

Φωτογραφίες: Χριστίνα Μαρούγκα

Διεύθυνση παραγωγής: Σταματία Αντωνάτου

Παραγωγή: Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

 

Διάρκεια: 120΄

Σχετικές ειδήσεις
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Φράγμα Θέρμης
01.07.2016 16:36
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στις 29 Αυγούστου στο Φράγμα Θέρμης στα πλαίσια των «Θέρμης Δρώμενα 2016» στις 21:00.
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Θάνος Ανεστόπουλος σε μία μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς
18.04.2016 10:34
Ο Θάνος Ανεστόπουλος παρουσιάζει στο Θέατρο Παλλάς μία μουσική παράσταση, με τίτλό Από τις ΡΙΖΕΣ ως τα ΑΝΘΗ του καλού..., για μία μόνο ημέρα, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.